Άρης: Προτεραιότητα ο επιτελικός μέσος

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουνίου 2024

Ο Άρης είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άλεξ Κογιάδο, σε μία προσπάθεια να κάνει την πρώτη μεταγραφική υπέρβαση αναβαθμίζοντας ποιοτικά και αγωνιστικά το ρόστερ στη μεσοεπιθετική γραμμή. 

Μία περίπτωση με τον δικό της βαθμό δυσκολίας, καθώς ο 25άχρονος περιμένει να ζυγίσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, αλλά με τον Άρη να έχει σύμμαχο την Μπέτις στην οποία ανήκει ο Κογιάδο και συμπεριλαμβάνεται μάλιστα στη λίστα με τους παίκτες τους οποίους ο σύλλογος της Ανδαλουσίας θέλει να αποδεσμεύσει.

 Εάν οι Κιτρινόμαυροι πετύχουν αυτό το deal τότε πιθανότατα ν’ αλλάξουν κάποια δεδομένα στο υπάρχουν ρόστερ και συγκεκριμένα στις θέσεις που αφορούν την επιθετική γραμμή. 

Για παράδειγμα, η αναζήτηση επιτελικού μέσου -θέση για την προορίζεται ο Κογιάδο – “δείχνει” φανερά ότι στην ΠΑΕ περιμένουν προτάσεις για τον Μανού Γκαρθία, για τον οποίον έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομάδες της Αραβίας αλλά χωρίς ακόμη να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. 

Εφόσον έρθει όμως επίσημο ενδιαφέρον, είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα το συζητήσει με πολλές μάλιστα πιθανότητες παραχώρησης των δικαιωμάτων του Ισπανού, ειδικά αν οι Κιτρινόμαυροι ικανοποιηθούν στο οικονομικό σκέλος. Βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει οποιαδήποτε κουβέντα, όχι μόνο για τον Μανού αλλά για όλους όσους βρίσκονται στη “βιτρίνα”. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Γκαρθία αυτή τη στιγμή -και μέχρι να έρθει πρόταση - υπολογίζεται κανονικά στο πλάνο του ‘Άκη Μάντζιου και θα είναι κανονικά στην προετοιμασία στης ομάδας (αν δεν υπάρξει εξέλιξη). Το ξεκαθάρισε αυτό και η ΠΑΕ με σχετική διαρροή μετά την ψευδέστατη είδηση από συγκεκριμένο αθηναϊκό ΜΜΕ, που είχε σκοπό τη στοχοποίηση του προπονητή του 'Αρη, ότι δεν υπολογίζει στον Ισπανό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.