Άρης: Προφορική συμφωνία με Πιόνε Σίστο

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουλίου 2024

Προφορική συμφωνία με τον Πιόνε Σίστο για τον Άρη, ο οποίος προχωράει στη μεταγραφική του ενίσχυση εντάσσοντας στο δυναμικό του τον δανό εξτρέμ ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την τουρκική Αλάνιασπορ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να βρεθεί στην Ολλανδία εκεί όπου ο Άρης πραγματοποιεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του , με τον 29χρονο να είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ''κιτρινόμαυρους''.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με την ομάδα της Αλάνια έχοντας βρει δίχτυα 2 φορές, ενώ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Δανίας με 26 συμμετοχές και 1 γκολ.

Έπαιξε με τη Μίντιλαντ κόντρα στον ΠΑΟΚ στα μπαράζ για τους 16 του Conference League, στις 17 Φεβρουαρίου 2022 όταν οι Δανοί νίκησαν με 1-0 με τον νέο παίκτη του Άρη να παίζει βασικός και να γίνεται αλλαγή στο 82'. Στη ρεβάνς της Τούμπας ήταν και πάλι βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, στο ματς που ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στα πέναλτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.