Άρης: Προφορική συμφωνία για τον Κρις Μπάνκστον

Βασίλης Βλαχόπουλος17 Οκτωβρίου 2023

Παίκτης του Άρη πρέπει να θεωρείται ο Κρις Μπάνκστον, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι των ''κιτρίνων'' ήρθαν σε συμφωνία με την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον δανεισμό του.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε τσεκάρει την περίπτωση του Κρις Μπάνκστον από το περασμένο καλοκαίρι πριν καταλήξει στον Μάνι Μπέιτς. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του στο πανεπιστήμιο, ο 24χρονος σέντερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισραηλινή ομάδα δείγμα της πίστης στις δυνατότητές του αλλά λόγω του πολέμου που ξέσπασε στη Μέση Ανατολή δεν πρόλαβε ο ίδιος να κάνει κάποια συμμετοχή με την ομάδα του. Λόγω αυτού έγινε διαθέσιμος στην αγορά κι έχοντας στα χέρια του το scouting report ο Άρης κινήθηκε για την απόκτησή του. 

Μένει να φανεί αν ο 24χρονος σέντερ (2.05μ.) θα κάνει ντεμπούτο στον αυριανό αγώνα (18/10, 20:00) με την Τουρκ Τέλεκομ για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να διευθετηθεί το σύνολο των διαδικαστικών ζητημάτων και η αλήθεια είναι ότι σ’ αυτή την περίπτωση ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχος» των «κίτρινων». Οπότε, το πιθανότερο είναι να κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα (22/10, 20:15).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.