Άρης: Προετοιμάζει από τώρα το έδαφος

Γιώργος Στράντζαλης09 Οκτωβρίου 2023

Τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν στο μεταγραφικό “παζάρι” του Ιανουαρίου επεξεργάζονται από τώρα στον Άρη, προκειμένου να μην παρατηρηθεί η παραμικρή καθυστέρηση στις αναγκαίες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ.

Οι Κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ήδη τις δύο σίγουρες κινήσεις που θα θέλουν να κάνουν τον χειμώνα, καλύπτοντας κενά που έμειναν από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο. Ποιες είναι αυτές οι δύο κινήσεις; Ο δεύτερος φορ, που θα λειτουργεί υποστηρικτικά πίσω από τον Λορέν Μορόν και ένας αριστερός winger. Η προεργασία έχει αρχίσει από τώρα, ειδικά για τον επιθετικό, με τον Άρη να προετοιμάζει το έδαφος με τέτοιο τρόπο ώστε να βρει τον εκλεκτό γρήγορα και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα.

Σε πρώτη φάση δίνεται προτεραιότητα σε ποδοσφαιριστές που είτε ανήκουν αυτή τη στιγμή σε ομάδα αλλά δεν υπολογίζονται, είτε το συμβόλαιό τους λήγει τον Ιανουάριο, είτε αγωνίζονται σε Πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται ή κάνουν μεγάλη διακοπή τον Δεκέμβριο, αφήνοντας ως δεύτερη επιλογή τη λίστα των ελεύθερων καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις το ρίσκο είναι μεγαλύτερο.

Σκεπτικό το οποίο μοιάζει αρκετά με το περσινό, στην πετυχημένη επιλογή που έγινε με τον Νταρίντα, ο οποίος ανήκε στην Χέρτα αλλά είχε γίνει γνωστό ότι θα αποχωρούσε και ο Άρης κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή του και μάλιστα τον έφερε στη Θεσσαλονίκη από τα μέσα Δεκεμβρίου. Και τελικώς δικαιώθηκε στον απόλυτο βαθμό, καθώς ο Τσέχος μπήκε στο πλάνο άμεσα και εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς για την ομάδα.

Κάτι αντίστοιχο θέλουν να πετύχουν στον Άρη και φέτος με τον φορ που θα έρθει για να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Ιδανικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν συμφωνία πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και να είναι έτοιμος από την 1η Ιανουαρίου, όταν θα έχει επίσημα το δικαίωμα συμμετοχής. Εύκολο δεν είναι, αποτελεί όμως μια σαφή ένδειξη προθέσεων που υπάρχουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.