Άρης: «Πρόεδρε, βιάσου» κι άλλες τέτοιες πίπες

Μάνος Χατζάκης03 Ιουλίου 2024

Ο Άρης ξεκίνησε τη φετινή του προετοιμασία χωρίς πολλά-πολλά και σε καθεστώς... ησυχίας, λόγω του τρόπου που τελείωσε η περσινή σεζόν και επειδή δεν είχε να παρουσιάσει κάτι στον 1,5 μήνα κενού διαστήματος από άποψη υποχρεώσεων.

Το «Δασυγένειο» είδε κόσμο και κοσμάκη να δίνω το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, καθώς η ΠΑΕ έχει 23 εργαζόμενους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, αριθμό που δεν το λες και μικρό για μία ομάδα, η οποία -τις προσεχείς εβδομάδες- θα υποστεί πολλές αλλαγές.

Οι μόνιμοι αβανταδόροι των «υψηλά ιστάμενων» κλιμακίων της ΠΑΕ, νοιάζονται -ειλικρινά- για το μέλλον της ομάδας και πώς εκείνη θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα.

Αν θυμάμαι καλά, λίγο-πολύ είναι οι ίδιοι κάθε καλοκαίρι, οι οποίοι πιπιλίζουν τα αφτιά του Θόδωρου Καρυπίδη, να πάρει παικταράδες, γιατί κάνουν «γκελ» στον κόσμο, το οποίο «γκελ» δεν μεταφράζεται απαραίτητα και στα εισιτήρια διαρκείας. Κάτι που -προφανώς- σημαίνει ότι η μεγάλη μάζα δεν συγκινείται από τα φθαρμένα -και αφημένα στην τύχη τους- ονόματα. Αλλά οι τριγύρω... εκεί, συνεπείς στο ραντεβού με την ανοησία.

Είναι οι ίδιοι αβανταδόροι που ζητούν από τον Καρυπίδη να πάρει, να πληρώσει κάτι παραπάνω, γιατί «γουστάρει ο κόσμος». 

«Πρόεδρε πάρε αυτόν και θα τους τρελάνεις...», μία από τις πιο συνηθισμένες ατάκες που ακούει ο σύμβουλος διοίκησης της ΠΑΕ, ο οποίος δεν θέλει και πολύ για να υπογράψει παίκτη, ο οποίος έπαιξε σε μεγάλη ομάδα σε κάποιο δυνατό πρωτάθλημα του εξωτερικού.

Τι γίνεται όμως με το εσωτερικό;

Στο εσωτερικό, η κατάσταση έχει ως εξής:

«Πρόεδρε, βιάσου γιατί οι 23 ποδοσφαιριστές είναι πολλοί, αλλά πάντα χωρούν περισσότεροι. Θα φύγει ο Τζούρασεκ, θα φύγει ο Πάρντο, ο Πάβισιτς, ο Ματαρίτα» και άλλες καραβιές αποτυχημένων, οι οποίοι -κανείς δεν κατάλαβε- γιατί πήραν τη φανέλα του Άρη και τη μόστραραν στα κοινωνικά δίκτυα, για να δείξουν ότι έχουν καριέρα.

Λάθος βιασύνη, κύριοι.

Εσείς, λοιπόν, οι «σύμβουλοι» του συμβούλου που έχετε PhD στο scouting, πιπιλίζετε τα αφτιά του «ισχυρού άνδρα» -σε κάθε μεταγραφική περίοδο- ξεχνώντας να του πείτε ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί με τη λύση των συμβολαίων, παικτών οι οποίοι ανήκουν στη μόνιμη κατηγορία των «αρντάν». Εκεί, ναι, χρειάζεται λίγη βιασύνη, γιατί 40 μέρες τώρα δεν κουνήθηκε ούτε βλέφαρο ματιού.

Ο Άρης θα κάνει περί τις 10 μεταγραφές στο καλοκαίρι, που διανύουμε, και τα νέα πρόσωπα θα σκάνε ένα-ένα σε Πτολεμαΐδα, Ολλανδία και αφού έχουν περάσει 2-3 αγωνιστικές στη Super League.

Μέχρι τότε, μην ξεχνάτε να τονίζετε την «ανάγκη ενίσχυσης, την καθυστέρηση στον προγραμματισμό» και «άλλες τέτοιες πίπες», που λέει το νέο χιτ της Ήβης Αδάμου.

Υ.Γ.1: Ο Άρης έχει βασικές ανάγκες σε άμεσες προσθήκες, όπως του αριστερού μπακ.

Υ.Γ.2: Παίκτη παίρνεις εκεί όπου δεν έχεις και όχι εκεί που έχεις 3-4 επιλογές.

Υ.Γ.3: Στο σάιτ της ΠΑΕ υπάρχουν αναρτημένα τα μέλη του ρόστερ, οι θέσεις τους. Μπείτε και δείτε...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.