Άρης: Προχωράει η πώληση του Λορέν Μορόν

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο Άρης κινείται για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ του, όπως αυτά του αριστερού μπακ με τον Μάρτιν Φρίντεκ και του δεύτερου τερματοφύλακα με τον Φιλίπ Σίντκλεφ, όμως σε αυτά είναι πολύ πιθανό να προστεθεί ένα ακόμη, ακόμη πιο μεγάλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας βάλει πωλητήριο στον Λορέν Μορόν, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για την πώληση του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5 ο Βασίλης Μάστορας, ο Άρης έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος αντί ενός ποσού που θα ξεπερνάει τα 5 εκ.ευρω.

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal για τον Άρη θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στο «9» και, όπως ανέφερε ο Βασίλης Μάστορας, δεν έχει βρεθει ακόμη ο παίκτης που θα το καλύψει. Πρόκειται για μία συνθήκη που θα βάλει εκ των πραγμάτων δύσκολα στον Άκη Μάντζιο δεδομένου ότι απέχουμε μόλις 10 μέρες από την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Για τον Άρη δημιουργείται η ανάγκη για την απόκτηση δύο φορ και δύο winger στην επίθεση του και οφείλει πια να... τρέξει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.