Άρης: Pressing...και τον Δεκαπενταύγουστο - Συνεχίζει το ατομικό ο Σίστο

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Με την αυλαία της Super League 1 να ανοίγει σε κάτι λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συνεχίζουν τις εντατικές προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (18/08, 20:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής.

Μάλιστα, ο Άκης Μάντζιος δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του ούτε ανήμερα της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου, αφού προπονήθηκαν κανονικά στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του Δεκαπενταύγουστου ξεκίνησε με ενεργοποίηση συνεχίστηκε με passing game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής (ο Πιονέ Σίστο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα).

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (18/08, 20:30)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.