Άρης: Πού τον «στέλνουν» οι Ισπανοί - Το ενδιαφέρον από Τουρκία

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα όπου απολαμβάνει τις διακοπές του και ξεκουράζεται μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Την ίδια ώρα σχεδόν καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα που τον «στέλνουν» σε διάφορες ομάδες, όντας ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη μεταγραφική αγορά.

Ο λόγος για τον Λορέν Μορόν, τον ισπανό φορ του Αρη, το μέλλον του οποίου στους «κίτρινους» δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Δημοσιεύματα από την πατρίδα του μάλιστα αναφέρονται σε πιθανούς προορισμούς εάν αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Αρη και τη Θεσσαλονίκη.

Η ιστοσελίδα “marbella24horas.es”αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Κάντιθ για τον Μορόν υποστηρίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο να δελεάσει τόσο τον παίκτη όσο και τον Άρη λόγω κατηγορίας και χρημάτων.

Στην εξίσωση μπαίνει και η Λας Πάλμας και μια πιθανή επιστροφή στις Κανάριες Νήσους, όπου αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες πριν έρθει στον Άρη, ενώ οι Ισπανοί βάζουν στο “κάδρο” και την Τουρκία, σημειώνοντας ότι ο παίκτης αρέσει σε ομάδες όπως οι Μπεσίκτας, Τράμπζονσπορ και Φενέρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.