Άρης: Ποιος ακολουθεί μετά τον Κουέστα

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουνίου 2024

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα έως και το καλοκαίρι του 2027 καθώς στη χθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του Ισπανού τερματοφύλακα με τους ανθρώπους του Άρη «επικυρώθηκε» η συμφωνία.

Η τυπικά διαδικασία ωστόσο αναμένεται να διευθετηθεί στη διάρκεια της σημερινής ημέρας κι αφού πρώτα τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες, οι οποίες αφορούν κάποιους όρους που συνηθίζεται να μπαίνουν στα συμβόλαια. Είναι δεδομένο όμως ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει στην ομάδα με την προοπτική να γίνει ο μακροβιότερος ξένος παίκτης στην ιστορία καθώς ουδείς άλλος έχει συμπληρώσει 9ετία. 

Ο Κουέστα ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2018, μετράει ήδη 191 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε έχει ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του club σε επίπεδο Super League/Α’ Εθνικής καθώς ξεπέρασε τον Αρτούρ Λεκμπέλο. Πλέον, με την υπογραφή της νέας του σύμβασης θα γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια και ο μακροβιότερος. 

Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πήρε ο Ισπανός είναι το δέσιμο που αισθάνεται πλέον με τον σύλλογο και ήταν επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στους Κιτρινόμαυρους. Από τη στιγμή μάλιστα που διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών το deal δεν άργησε να κλείσει.

Η επόμενη εκκρεμότητα που καλείται να λύσει ο Άρης είναι το συμβόλαιο του Φαμπιάνο Λέισμαν, το οποίο ολοκληρώνεται (τυπικά) στις 30 Ιουνίου. Ο Βραζιλιάνος στόπερ βρίσκεται για διακοπές στην πατρίδα του και μένει να φανεί αν θα γίνει κάποια κουβέντα μαζί του. 

Στις μέχρι τώρα συζητήσεις, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο ρεπορτάζ της “Μ”, το μέγεθος της οικονομικής απόστασης σε συνδυασμό με την πρόθεση του Βραζιλιάνου να υπογράψει το τελευταίο πολυετές – και οικονομικά ενισχυμένο – συμβόλαιο στην καριέρα του, έχουν δημιουργήσει μεγάλες αποστάσεις, που με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.