Άρης: Ποια θέση απασχολεί για την ολοκλήρωση του παζλ

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Βαδίζοντας προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι πολλά ακόμη τα κομμάτια του παζλ του ρόστερ του Άρη που λείπουν.

Επί της ουσίας, φαίνεται πως αυτή τη στιγμή κι αν λάβουμε υπόψη πως η κουβέντα με τον Μορόν βαδίζει προς… ανανέωση, η μοναδική θέση που απασχολεί έντονα είναι αυτή του αριστερού μπακ για να γίνει δίδυμο με τον Φρίντεκ. Παίκτες στη λίστα υπάρχουν, εξετάζονται, αλλά προς το παρόν τίποτα προχωρημένο.

Υποχρεωμένος να περιμένει

Από εκεί και πέρα, άλλη μεταγραφή θα υπάρξει μόνο σε περίπτωση πώλησης (Μορόν ή κάποιος άλλος), ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αν προκύψει κάτι ενδιαφέρον προς...επένδυση τύπου Ντιαντί, να γίνει κάποια κίνηση.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ προφανώς θα ήθελε πιο ενεργό ρόλο στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Άρη.

Άρχισε, όμως, τη χρονιά με τιμωρία πέντε αγωνιστικών, την οποία κουβαλούσε από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρασαν οι δύο, έχει ακόμη τρεις, αλλά σε συνδυασμό με την διακοπή δύο εβδομάδων, που ακολουθεί το ματς με τον Αστέρα, αργεί ακόμη να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Ρώσος εξτρέμ, που πέρσι ήταν μάλλον βασικός και αναντικατάστατος, έστω κι αν θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα, είναι υποχρεωμένος να περιμένει. Με τη διαφορά όμως, ότι φέτος έχει σοβαρό συναγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα. Από τη μία το ξεπέταγμα του Κλέιτον Ντιαντί, από την άλλη η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη, έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Προφανώς όμως είναι ένας συναγωνισμός που μόνο καλό θα (πρέπει) να κάνει στον Σουλεϊμάνοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.