Άρης: Πλησιάζει σε αμυντικό χαφ

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2023

Ενδεχομένως να είναι και θέμα ωρών η ολοκλήρωση μιας ακόμη μεταγραφής για τον Αρη καθώς πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr αναφέρουν ότι ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης με δύο αμυντικούς χαφ. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής προσπαθεί και για τον 20χρονο ομογενή φορ Θωμά Καστανάρα ενώ δεν έχει κλείσει η υπόθεση του Λίντσεϊ Ροζ.

Η προσθήκη αμυντικού χαφ εντάσσεται στις κινήσεις άμεσης ανάγκης για τους «κίτρινους» καθώς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Σέικ Ντουκουρέ ο οποίος δεν υπολογίζεται για να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κορυφωθούν οι επαφές του Ρόμπερτ Παλίκουτσα για να κλείσει ο ένας από τους δύο αμυντικούς χαφ που όχι απλά έχει ξεχωρίζει αλλά βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις. Στόχος του Κροάτη τεχνικού διευθυντή είναι ο ποδοσφαιριστής να είναι στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τρίτη όπου θα ξεκινήσουν εκ νέου οι προπονήσεις, μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Βουλγαρία.

Στο μεταξύ, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα προσπαθεί να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον 20χρονο ομογενή επιθετικό, Θωμά Καστανάρα, ο οποίος ανήκει στη Στουτγάρδη και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για τέσσερις αγώνες στην Bundesliga. 

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος με την U19 της Στουτγάρδης σημείωσε 26 γκολ σε 20 αγώνες την περίοδο 2021-22. Ωστόσο, πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει και ο λόγος δεν έχει να κάνει με την επέμβαση που έκανε ο παίκτης στο πέλμα και η οποία θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως τον Οκτώβρη. Καταρχήν είναι ο ίδιος απρόθυμος στην προοπτική ερχομού στην Ελλάδα ενώ και η Στουργάρδη δεν είναι υπέρ του δανεισμού του σε άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.