Άρης: Πήρε Μάιλς και μένει ένας ακόμη…

Βασίλης Βλαχόπουλος27 Ιουλίου 2024

Η επικύρωση της συμφωνίας με τον Μάικ Μάιλς πρόσθεσε ένα ακόμη εργαλείο στην περιφερειακή μηχανή του Άρη της επόμενης περιόδου και απομένει να αποκτηθεί και ο βασικός σούτινγκ γκαρντ. Οι «κίτρινοι» περίμεναν υπομονετικά να ξημερώνει η 26η του Ιούλη για να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον 22χρονο combo guard καθώς στην αλλαγή της μέρας εξέπνευσε και η προθεσμία που είχε ο Αμερικανός για να βγει από το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. 

Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η εύρεση εγγυημένου συμβολαίου με ομάδα του ΝΒΑ και καθώς αυτό το σενάριο δεν ήταν εφικτό, γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» δέχθηκαν με ευκολία αυτόν τον ρόλο.

Ο Μάικ Μάιλς αποκτήθηκε για να λειτουργήσει υποστηρικτικά στις θέσεις «1» και «2» μαζί με τον Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους και το συγκεκριμένο γεγονός αναμφίβολα θα του προσφέρει επιπλέον χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο εργασιακό περιβάλλον του. Βασικός γκαρντ θα είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος και «2αρι» ένας ακόμη Αμερικανός ο οποίος θα προστεθεί στο επόμενο διάστημα. 

Πρόκειται για την κίνηση για την οποία δεν σκοπεύει να βιαστεί ο Γιάννης Καστρίτης καθώς η αγορά προσφέρει πληθώρα επιλογών, απλά περιμένει να πέσουν οι τιμές των παικτών που απασχολούν.

Εξάλλου, ένας άλλος στόχος, αυτός της παραμονής του Λευτέρη Μποχωρίδη επίσης υλοποιήθηκε και μάλιστα ο έμπειρος γκαρντ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «Το «Nick Galis Hall» είναι το δεύτερο σπίτι μου, όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματά μου για την ομάδα κι αυτή ήταν μία εξέλιξη την οποία επιθυμούσα από καρδιάς.

Γι’ αυτό και δε χρειάστηκε να γίνουν πολλές συζητήσεις για να συμφωνήσουμε. Προερχόμαστε από μία επιτυχημένη σεζόν κι αυτή που έρχεται, αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Θέλουμε πολύ να πάμε ακόμα καλύτερα, σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχω την πεποίθηση ότι οι κινήσεις που κάνουμε οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.