Άρης: Πιο ήσυχος με Φαμπιάνο και το timing του Χουτεσιώτη

Μάνος Χατζάκης23 Απριλίου 2024

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του ο Άρης για την αυριανή (24/4) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» στην 7η αγωνιστική των play off. Το αγωνιστικό πλάνο του Άκη Μάντζιου είναι, προς το παρόν, ασαφές, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά ως προς την κατάρτιση της αποστολής και της 11άδας.

Η κατάσταση του Χουλιάν Κουέστα είναι από τα στοιχεία, που θα παίξουν ρόλο σε ό,τι αφορά στην επιλογή του τερματοφύλακα, ωστόσο, ακόμη κι αν ο Ισπανός δεν αγωνιστεί, η εμφάνιση του Λευτέρη Χουτεσιώτη απέναντι στην ΑΕΚ, του δίνουν το περιθώριο να ξεκινήσει για 7ο ματς στο Πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, αρκετές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής έχει ο Φαμπιάνο, ο οποίος ήταν απών, λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ερώτημα, που δεν έχει απαντηθεί ακόμη, είναι αν ο Βραζιλιάνος ξεκινήσει ως βασικός, καθώς ο Λίντσεϊ Ροζ δεν πείθει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Μπράμπετς χρειάζεται τον... Φαμπιάνο, για να βοηθήσει περισσότερο στο κέντρο της άμυνας.

Εκτός του Κουέστα, προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Μορόν, Βερστράτε (είναι εκτός με Ολυμπιακό λόγω καρτών), Σουλεϊμάνοφ, Φεράρι και Νταρίντα.

Υπενθυμίζεται πως εκτός θα είναι και ο Ανσαριφάρντ, λόγω συμπλήρωσης τριών κίτρινων καρτών.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά σήμερα, μόλις ολοκληρωθεί η προπόνηση και ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.