Άρης: Περιμένει τον Σουλεϊμάνοφ... και όχι μόνο αυτόν

Γιώργος Στράντζαλης27 Αυγούστου 2023

Μέσα στα επόμενα 24ώρα περιμένει στη Θεσσαλονίκη ο Αρης τον Σαπί Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Λουίς Πάλμα. Ο Ονδουριανός, μετά από 20 μήνες παρουσίας του στην ομάδα, αποχαιρέτησε και είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή που πήρε στη Σέλτικ. 

Από την πλευρά τους, όμως, οι Κιτρινόμαυροι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την “επόμενη μέρα” καλύπτοντας το κενό του με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, κοντά δηλαδή στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Με τον Ρώσο winger και την Κράσνονταρ υπάρχει συμφωνία για το δανεισμό του, με οψιόν αγοράς, απομένει ωστόσο η έκδοση της βίζας ώστε να μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο επόμενο 48ώρο. 

Ο Σουλεϊμάνοφ όμως δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του Αρη για την ενίσχυση της επίθεσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με έναν ακόμη πλάγιο επιθετικό, αριστεροπόδαρο και σε καλή ηλικία, που προέρχεται κι αυτός από τη κεντρική Αμερική και είναι πιθανό να κλείσει άμεσα. 

Επίσης, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Ρούμπεν Πάρντο καθώς οι επαφές του Αρη με την πλευρά του 29χρονου Ισπανού χαφ βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.