Άρης: Περιμένει... εισερχόμενα για να είναι «φορτωμένος» στην Ολλανδία

Μάνος Χατζάκης19 Ιουλίου 2024

Θέμα χρόνου είναι να σταματήσει η... στασιμότητα σε ό,τι αφορά στις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, ο οποίος -μέχρι στιγμής- έχει αποκτήσει μόνο τον νεαρό Ντιαντί με τη λογική της επένδυσης. Σε λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα την Κυριακή (21/7), η αποστολή θα βρίσκεται στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες, για να κλείσουν μεταγραφές.

Μπορεί ο Άρης να έχει -θεωρητικά- αρκετά «γεμάτο» ρόστερ, δεδομένου των ενεργών συμβολαίων από πέρσι, ωστόσο ορισμένοι δεν υπολογίζονται, άλλοι θα πωληθούν και άλλοι θα... έρθουν. Επομένως, το καλύτερο σενάριο (και) για τον Άκη Μάντζιο θα είναι να έχει νέους παίκτες, που θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει ως βασικούς στο πρωτάθλημα, στο διάστημα της παραμονής του Άρη στην Ολλανδία, όπου θα δοθούν και τρεις φιλικές αναμετρήσεις. 

Μέχρι σήμερα, η ΠΑΕ έστειλε πολλές (και κάτι παραπάνω από πολλές) προτάσεις σε ομάδες του εξωτερικού, προκειμένου να αποκτήσει ποδοσφαιριστές με μεταγραφή, αλλά οι περισσότερες δεν έγιναν δεκτές ενώ άλλες πήγαν στα διαγραμμένα των e-mails.

Ο λόγος είναι πως, κάποιες από τους συλλόγους στους οποίους απευθύνθηκε, όπως π.χ. του MLS, θεώρησαν «χαμηλές» τις προσφορές, που μόνο χαμηλές δεν ήταν για τα ελληνικά δεδομένα, οπότε «χάθηκε» χρόνος, αλλά όχι χρήμα.

Τις προσεχείς ώρες, λοιπόν, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΠΑΕ ή του Θόδωρου Καρυπίδη, αυτή τη φορά, θα περιμένει τα «εισερχόμενα», ώστε να επικυρωθούν οι πρώτες συμφωνίες για το φετινό καλοκαίρι.

Πιθανότατα, λοιπόν, το (λιγότερο) Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει ειδήσεις, και σε δεύτερο χρόνο... αφίξεις για την ομάδα, ώστε να προετοιμαστεί πιο ενισχυμένη στην Ολλανδία σε επίπεδο ουσίας και εντυπώσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.