Άρης-ΠΑΟΚ: Η συνολική παράδοση πριν το ντέρμπι υπ’ αριθμόν 131 (vids)

Metrosport Team19 Μαΐου 2024

Ο Άρης παραμένει αήττητος στις τρεις φετινές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, όπου υπήρξε λευκή ισοπαλία στον πρώτο γύρο μέσα στην Τούμπα, ενώ επικράτησε με 1-0 στην πρεμιέρα της διαδικασίας των πλέι οφ και στις 7 Ιανουαρίου 2024 κέρδισε με 2-1 στην έδρα του για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι δύο τελευταίες νίκες του Άρη ήρθαν μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων για τον ΠΑΟΚ και στις δύο έδρες, αφού το 2022-23 ο Δικέφαλος δεν ηττήθηκε σε καμία από τις αναμετρήσεις σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και πλέι οφ. Παρόμοιο σερί είχε κάνει και ο Άρης το 2021-22, όταν στα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη χρονιά δεν είχε ήττα (τρεις νίκες – μια ισοπαλία).

Με την μορφή των τελευταίων χρόνων στα πλέι οφ, οι δύο ομάδες έχουν τέσσερις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Άρη και σε αυτές έχει επικρατήσει τρεις φορές ο ΠΑΟΚ και μία οι «κιτρινόμαυροι».

Το πιο σημαντικό στην ιστορία

Ντέρμπι υπ’ αριθμόν 131 είναι το αποψινό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και λόγω της σπουδαίας ιδιαιτερότητάς του, είναι και το πιο σημαντικό στην ιστορία. Στη συνολική παράδοση των δύο ομάδων ο Δικέφαλος μετράει 57 νίκες, 42 ο Άρης και 53 ντέρμπι έληξαν δίχως νικητή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.