Άρης - Παναθηναϊκός: Τσίκινης, Βαρούχας και Σπανέας σχολιάζουν τις επίμαχες φάσεις του τελικού

Metrosport Team27 Μαΐου 2024

Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους ''κιτρινόμαυρους'' να έχουν παράπονα από τη διαιτησία της γαλλίδας , Στεφανί Φραπάρ, με τρεις ανθρώπους της διαιτησίας, Ηρακλή Τσίκινη, Παναγιώτη Βαρούχα και Γιώργο Σπανέα, να μιλάνε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις επίμαχες φάσεις.

Αρχικά ο Παναγιώτης Βαρούχας, ανέφερε: «Ήταν πολύ λίγη η Φραπάρ, έπαιρνε αποφάσεις που τις άλλαζε. Η κόκκινη στον Κώτσιρα είναι, η δεύτερη κίτρινη στον Νταρίντα δεν είναι, ενώ στον Ζουλ υπήρχε σκοπιμότητα και το έδωσε η διαιτητής που ήταν δίπλα και το έδωσε. Δεν υπάρχει παράβαση σε χέρι του Αράο. Το γκολ μπήκε στο 96:04, υπήρχαν έξι λεπτά καθυστερήσεων και βάσει του ''πνεύματος'' του αγώνα, θα μπορούσε να αφήσει την επίθεση του Άρη να εκτιλυχθεί».

Εν συνεχεία ο Γιώργος Σπανέας, πρόσθεσε: «Το ερώτημα δεν πρέπει να ήταν αν οι αποφάσεις ήταν σωστές, αλλά αν ήταν σωστή η συμπεριφορά μας σε μία καλεσμένη μας. Όλοι στο εξωτερικό ασχολούνται με τις εικόνες που κάνουν τον γύρω του κόσμου, κυνηγώντας την εντός αγωνιστικού χώρου. Οι αποφάσεις ήταν πάνω στο γράμμα του νόμου και όχι στο πνεύμα όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Ενδεχομένως κάποιες αποφάσεις να ήταν λάθος αλλά δεν δικαιολογούν τις εικόνες που είδαμε».

Επίσης, ο Ηρακλής Τσίκινης, τόνισε: «Το χέρι για το οποίο διαμαρτύρεται ο Άρης, δεν υπάρχει κάτι για να μην την καλέσει στο VAR σημαίνει ότι συμφωνεί με τη διαιτητή. Η Φραπάρ, έκοβε τον ρυθμό με τα πολλά σφυρίγματα της και έχασε την εμπιστοσύνη των παικτών. Σωστή η αποβολή του Κώτσιρα και του Ζουλ, σωστή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Νταρίντα με μία μικρή επιφύλαξη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.