Άρης - Παναθηναϊκός: Πρόκληση με φόντο τον τελικό του Super Cup

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Αναμέτρηση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας είναι αυτή για τον μπασκετικό Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του Stoiximan Super Cup και των ημιτελικών της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι το οποίο έχει τζάμπολ στις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε, «Έχουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας απέναντί μας, ενώ καλούμαστε αυτή τη στιγμή να διαχειριστούμε ως ομάδα τέσσερα παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε και να βγούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κερδισμένοι αυτό το διήμερο. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μας στο EuroCup».

Ο ίδιος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λαζέφσκι και Χοτζ , ενώ ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τσεντί Οσμάν καθώς αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Λορέντζο Μπράουν.

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη αλλά και τη διοργάνωση, «Πρώτα από όλα ο προβληματισμός μου είναι αν οι παίκτες μου θα καταλάβουν ότι τελείωσε η περσινή σεζόν. Πρέπει κι εγώ να έχω κίνητρο για τη νεα σεζόν. Δυστυχώς δεν κάναμε καλή προετοιμασία, ούτε σε σωματικό, ούτε σε πνευματικό επίπεδο. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ και ελπίζω μέρα με την ημέρα να καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν και φέτος μεγάλοι στόχοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.