Άρης: Πάει για την υπέρβαση με Μουνίρ Ελ Χανταντί!

Βασίλης Βλαχόπουλος10 Αυγούστου 2024

Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μουνίρ Ελ Χανταντί. Πρόκειται για τον 28χρονο Μαροκινό που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αναμφίβολα πρόκειται για μία εξαιρετική δύσκολη υπόθεση που δεν σχετίζεται με το ενδεχόμενο πώλησης του Λορέν Μορόν στη Σαουδική Αραβία καθώς εκ των προτέρων οι «κίτρινοι» έθεσαν ως στόχο την απόκτηση βασικού δεξιού winger αλλά και δεύτερου επιθετικού.

Ο Μαροκινός συνδυάζει και τις δύο θέσεις καθώς στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε σε 104 παιχνίδια ως σέντερ φορ και σ’ ένα λιγότερο ως δεξιός winger. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 28χρονος αγωνίστηκε στη La Liga με τη φανέλα της Λας Πάλμας η οποία στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου του κατέθεσε πρόταση για την παραμονή του στην ομάδα αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός σ’ αυτή την προοπτική.

Η επιλογή του Άρη στο πρόσωπο του Μουνίρ Ελ Χανταντί δείχνει και την αδυναμία του σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι βγήκαν από τη φημισμένη La Masia, καθώς ο Μαροκινός είναι ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα στην οποία ήταν από το 2011. 


Ο κύκλος του στην Μπαρτσελόνα ουσιαστικά έκλεισε το 2016 όταν παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλένθια. Με επτά γκολ και τρεις ασίστ σε 36 αγώνες, ήταν από τα βασικά στελέχη των «νυχτερίδων», αλλά οι εμφανίσεις του δεν του εξασφάλισαν εισιτήριο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα. Ίσα-ίσα που δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Αλαβές. 

Στα μέσα της περιόδου 2018-19 παραχωρήθηκε στη Σεβίλλη. Οι δύο πρώτες χρονιές του ήταν εντυπωσιακές, στη συνέχεια έχασε τον ρόλο του βασικού και συνολικά μέτρησε 25 γκολ και επτά ασίστ σε 113 παιχνίδια. Ολοκληρώνοντας το συμβόλαιό του στη Σεβίλλη, αγωνίστηκε στη Χετάφε (31αγώνες, 7 γκολ) τη σεζόν 2022-23 έχοντας και πέρυσι ήταν στη Λας Πάλμας (39 αγώνες, 4 γκολ).


Στην καριέρα του, ο Ελ Χανταντί έχει κατακτήσει 1 Champions League, 1 Europa League, 1 UEFA Super Cup, 3 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 1 Διηπειρωτικό (2015).

Σε ατομικό επίπεδο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πασέρ στο UEFA Youth League το οποίο κατέκτησε, πρώτος σκόρερ στο Copa Del Rey της σεζόν 2015-16 αλλά και μέλος της κορυφαίας 11αδας στο Europa League της σεζόν 2019-20.

Να σημειώσουμε, ότι ο Μουνίρ έχει αγωνιστεί τόσο με την εθνική Ισπανίας όσο και με την αντίστοιχη του Μαρόκο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.