Άρης: Όταν δεν έχεις σχεδιασμό, αλλάζεις τον σχεδιαστή

Μάνος Χατζάκης12 Αυγούστου 2024

Έξι ημέρες μεσολαβούν για την πρεμιέρα του Άρη στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο για τη Stoiximan Super League και από την ομάδα λείπουν ακόμη βασικά κομμάτια. Κάποια... βασικότερα, άλλα απλώς... βασικά.

Αρχικά, λείπει ο αριστεροπόδαρος στόπερ, για να αντικαταστήσει (;) τον Φαμπιάνο. Το «αντικαταστήσει» μην το δένετε κόμπο, γιατί όλα είναι πιθανά με τον Βραζιλιάνο. Με Μπράμπετς και Ροζ δεν αλλάζεις επίπεδο, ούτε με «φιλότιμο» Βέλεθ για στόπερ ή άξονα. 

Από το παζλ έλειψε, τόσο καιρό, και ο αριστερός μπακ, ο οποίος σήμερα έγινε γνωστό ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ. Πρόκειται για τον Μάρτιν Φρίντεκ, ο οποίος έρχεται για να πάρει φανέλα βασικού, τη στιγμή που, μέχρι σήμερα, υπήρχε (και δεν υπήρχε) ο Φεράρι. Ο Μοντόγια, από την πλευρά του, «ξέρει» την πτέρυγα, αν και είναι δεξιός μπακ, και, εφόσον του ζητηθεί θα παίξει και εκεί, όπως συνέβη την περασμένη σεζόν.

Από το σύνολο του Άκη Μάντζιου λείπει, επίσης, ένα 6άρι, το οποίο θα πλαισιώσει τον Ζαν Ζουλ, ο οποίος -πέρσι- πήρε ματς στα πόδια του, αλλά δεν είχε σταθερότητα. Άρα, ο επόμενος «κόφτης» θα έρθει, όχι για τα ρεπό του Αφρικανού, αλλά για να διεκδικήσει και θέση στην 11άδα.

Τι άλλο... λείπει από τον Άρη, ο οποίος -σε κάτι λιγότερο από τρεις μήνες- δεν έχει κλείσει ούτε το μισό του ρόστερ;

Ένας πλάγιος χαφ, είτε με «καλό» δεξί είτε «καλό» αριστερό πόδι, για να ντουμπλάρει τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο με την ενδεκάδα. 

Και πάμε στη θέση του φορ.

Όσο ο Μορόν... μένει, αλλά το μυαλό του είναι φευγάτο, τόσο το πράγμα περιπλέκεται. Αν ο Ισπανός δεν το κουνήσει από το «Κλ. Βικελίδης», τότε τα πράγματα θα είναι πιο απλά, αλλά, μέχρι στιγμής, διακρίνεται το ακριβώς αντίθετο. Σωματικά, ο Μορόν είναι εδώ, ψυχικά κάπου αλλού. Απροσδιόριστα.

Στο ενδεχόμενο πώλησης, εννοείται πως η ΠΑΕ πρέπει να έχει (σχεδόν) έτοιμη εναλλακτική, γιατί το πρωτάθλημα θα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με ό,τι συνεπάγεται για έναν νεοφερμένο ποδοσφαιριστή.

Κωλυσιεργία; Κακός σχεδιασμός ή... συσσωρευμένη ατυχία;

Εάν μιλούσαμε για το πρώτο καλοκαίρι των... σχεδιαστών, θα έπαιρναν κάποια ελαφρυντικά.

Επειδή, όμως, οι σχεδιαστές έχουν επιβληθεί και κάνουν το κομμάτι τους, για τέταρτο συνεχόμενο καλοκαίρι, δεν γίνεται να μιλήσουμε για ατυχία.


Υ.Γ.1: Κάποια πράγματα δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας. If you know, you know bro, και ο... bro τα ξέρει από πρώτο χέρι. Το «γιατί δεν κάνει κάτι» είναι δικό του θέμα. Ο παραμυθάς παραμύθι θα πουλήσει, γιατί -ντε και καλά- πρέπει να το αγοράσεις;

Υ.Γ.2Τα παραμύθια έχουν όνομα και οι αυλικοί ξέρουν να (τα) στηρίζουν. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.