Άρης-Οριστικό: Πρόβλημα με Φαμπιάνο, δεν παίζει με Ολυμπιακό

Γιώργος Στράντζαλης18 Σεπτεμβρίου 2024

Εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιο τέθηκε ο Φαμπιάνο Λέισμαν για το ντέρμπι του Αρη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της αντικατάστασης του Βραζιλιάνου στον αγώνα με τον ΟΦΗ. 

Όπως διαπιστώθηκε έχει οίδημα στον δικέφαλο, προφανώς πρόκειται για θλάση και στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος αυτής αλλά και το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Έτσι, ο Φαμπιάνο είναι νοκ άουτ από το ντέρμπι του Σαββάτου (21/9) με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου μήπως προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. 

Εκτός απροόπτου το κενό του Φαμπιάνο θα καλυφθεί με την παρουσία του Φραν Βέλεθ δίπλα στον Μπράμπετς. Να σημειωθεί ότι ο Ούγκο Μάγιο ανέβασε ρυθμό και ακολούθησε μέρος του προγράμματος της σημερινής προπόνησης, αλλά η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό παραμένει αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.