Άρης: Οριακές οι αλλαγές με Αστέρα

Μάνος Χατζάκης28 Αυγούστου 2024

Λίγες έως πολύ λίγες θα είναι, πιθανότατα, οι αλλαγές που θα κάνει ο Άκης Μάντζιος για τον αγώνα του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο (31/8).

Ο τεχνικός του Άρη θα έχει στη διάθεσή του και τον Ζουλ, ο οποίος εξέτισε τις δύο ποινές της τιμωρίας του από τον περσινό τελικό, οπότε διαθέτει μία έξτρα επιλογή για τον άξονα.

Πόντους, για να ξεκινήσει βασικός, κερδίζει και ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος έχει ενταχθεί πλήρως στην ομάδα και περιμένει την... ευκαιρία του για το κέντρο της άμυνας, στο οποίο βρέθηκαν, μέχρι τώρα, οι Μπράμπετς και Βέλεθ.

Αν και είναι... νωρίς, ο Μάντζιος έχει στο μυαλό του τη χρησιμοποίηση του Βραζιλιάνου αντί του Τσέχου ή του Ισπανού με τη λογική να λέει πως, αν ξεκινήσει ο Φαμπιάνο, εκτός θα μείνει ο Φραν Βέλεθ.

Παρόλα αυτά, πρέπει να περιμένουμε έως και την τελευταία προπόνηση, μήπως και ο Μάντζιος αποκαλύψει μέρος των προθέσεών του, βλέποντας να έχει κι άλλες επιλογές στα χέρια του.

Από εκεί και πέρα, και βάσει της εικόνας του Άρη στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, δεν προκύπτει σοβαρός λόγος για πολλές αλλαγές στην 11άδα, καθώς οι παίκτες που έπαιξαν στις Σέρρες, σε γενικές γραμμές ικανοποίησαν σε όλες τις γραμμές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.