Άρης: Οριακά ο Ματέο, δύσκολα ο Ρουπ και επιστροφή... Ετέμπο

Μάνος Χατζάκης18 Απριλίου 2023

Διήμερο ρεπό... τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι γυρίζουν σήμερα στις προπονήσεις, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Βόλο (23/4, 17:30).

Παιχνίδι... ευρωπαϊκής σημασίας, καθώς με ενδεχόμενη νίκη στην πόλη της Θεσσαλίας, οι Θεσσαλονικείς θα αποσπαστούν 4 βαθμούς από την ομάδα του Κώστα Μπράτσου. Πάντως, τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα, όσον αφορά τους παίκτες, που θα βρίσκονται στη διάθεση του Τόλη Τερζή.

Ο τεχνικός του Άρη περιμένει τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος είναι 50-50 να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι, καθώς προσπαθεί να επανέλθει από τη θλάση στους προσαγωγούς. Οι πιθανότητες είναι οριακές, ωστόσο το θέμα είναι, όχι μόνο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, αλλά να είναι και σε θέση να βοηθήσει, χωρίς να πιεστεί και να ρισκάρει.

Από την άλλη, εκτός μάχης τίθεται ουσιαστικά ο Λούκας Ρουπ, ο οποίος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Ο Γερμανός δύσκολα θα προλάβει τον Βόλο και θα «τρέξει», για να προλάβει το ματς της 6ης αγωνιστικής των play off, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Ετέμπο, αναμένεται η επιστροφή του στις προπονήσεις, μετά την ολιγοήμερη άδεια, που του έδωσε η ΠΑΕ. Ο αμυντικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στο εξωτερικό, για προσωπικές του υποθέσεις, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον Βόλο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.