Άρης-Ομιλία Μάντζιου σε παίκτες-Τι είπε για τα ντέρμπι και τα... επόμενα

Γιώργος Στράντζαλης01 Οκτωβρίου 2024

Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν σήμερα και πάλι στις προπονήσεις αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το 2/2 στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έχουν τονώσει την ψυχολογία στο club, με τον Αρη να δίνει… απαντήσεις και να δείχνει τις δυνατότητες του.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια»

Πριν από την προπόνηση ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του μοιράζοντας συγχαρητήρια, αλλά παράλληλα επιχείρησε να τους προσγειώσει και στην πραγματικότητα ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Αρχικά ο προπονητής του Αρη αναφέρθηκε στις δύο σημαντικές νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μοιράζοντας τα εύσημα…

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια γιατί ήταν δύο σημαντικές νίκες από πολλές απόψεις και κυρίως επειδή μέσα από αυτά τα παιχνίδια δείξαμε σε όλους τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Πριν τα δύο ντέρμπι μόνο εμείς εδώ μέσα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να τα κερδίσουμε. Μπράβο σε όλους σας», είπε και πρόσθεσε:

«Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, είναι ότι τα συνδυάσαμε με πολύ καλές εμφανίσεις, ειδικά με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Τούμπα, αν εξαιρέσουμε κάποια διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, στο υπόλοιπο κομμάτι του ντέρμπι ήμασταν εξίσου καλοί και ανταγωνιστικοί».

«Έρχονται να παίξουν αμυντικά»

Ο Άκης Μάντζιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συνέχεια, η οποία χρειάζεται να είναι εξίσου αποδοτική για τον Αρη σε επίπεδο αποτελεσμάτων, αλλά και εμφανίσεων, καθώς το πρόγραμμα γίνεται θεωρητικά πιο βατό. 

«Μέχρι το τέλους του α’ γύρου το πρόγραμμα γίνεται πλέον πιο βατό και είναι στο χέρι μας να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά και με ταπεινότητα» και επικέντρωσε στο παιχνίδι του Σαββάτου (5/10), με αντίπαλο τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης «θα είναι πιο δύσκολο από τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν, γιατί αυτές οι ομάδες έρχονται στην έδρα μας, με στόχο να παίξουν αμυντικά και να χαλάσουν το παιχνίδι μας. 

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, είναι ματς παγίδα και χρειάζεται προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα, την ίδια νοοτροπία που είχαμε στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι». Επανέλαβε δε ότι… «έχουμε μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος του α’ γύρου όπως είναι το πρόγραμμα να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Όλα εξαρτώνται από εμάς και τη νοοτροπία μας», ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι οι δύο νίκες του Αρη στα ντέρμπι έχουν ζεστάνει τον κόσμο… «το Σάββατο με τη Λαμία περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο και εμείς πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, να τους αποζημιώσουμε με μια καλή εμφάνιση και ασφαλώς με νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.