Άρης: Οι τρεις τερματοφύλακες και ο... ξεχασμένος Κοβάλ

Μάνος Χατζάκης09 Ιουλίου 2024

Με τον Κουέστα, ως τον μόνο έμπειρο τερματοφύλακα, βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα ο Άρης. Τον Ισπανό πλαισιώνουν οι Κυριαζής και Κουτρουλίδης από την Κ-19. Την ίδια στιγμή, κάπου στο... ρόστερ υπάρχει και ο Ουκρανός γκολκίπερ, Μαξίμ Κοβάλ, ο οποίος, τον περασμένο Ιανουάριο, υπέγραψε 2,5 χρόνια συμβόλαιο και έφυγε δανεικός στην Καλαμάτα, ωστόσο αν και έχει συμβόλαιο, δεν βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς, προφανώς, και βρίσκονται στο ψάξιμο και για δεύτερο γκολκίπερ, ο οποίος θα βάλει... συναγωνισμό στον Κουέστα, όμως, ο Μαξίμ Κοβάλ δεν φαίνεται πως είναι εντός πλάνων των διοικούντων.

Ακόμη κι αν δεν υπολογίζει κανείς στον Ουκρανό -για τους όποιους λόγους- θα μπορούσε να έχει ακολουθήσει την αποστολή και να διατηρεί αγωνιστικό ρυθμό, δίνοντας και μεγαλύτερη άνεση για καλύτερη προπόνηση στο τιμ των «κιτρινόμαυρων», καθώς η εμπειρία του και οι παραστάσεις του συγκρίνονται μόνο με τον Κουέστα, έχοντας και συμμετοχές τόσο στο Europa League, όσο και στο Champions League.

Αν μη τι άλλο, είναι επαγγελματίας, έχει ενεργό συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την ΠΑΕ και -το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει- θα ήταν να έχει κληθεί να δώσει το «παρών» στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Και, αν τελικά, ο Άρης δεν τον υπολογίζει, τότε γίνονται οι διαδικασίες λύσης συμβολαίου, όπως θα μπορούσε να έχει συμβεί και με τους Πάρντο, Πάβισιτς, Τζούρασεκ. Οι προαναφερθέντες ανήκουν στην κατηγορία... Κοβάλ, ωστόσο μετέβησαν κανονικά για προετοιμασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.