Άρης: Ποια γεγονότα διατηρούν τον Καστρίτη στην ελεύθερη αγορά

Βασίλης Βλαχόπουλος23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Άρης δεν χρειάζεται να βγάλει… έκτακτο ανακοινωθέν για τις προθέσεις του, αλλά ο Γιάννης Καστρίτης διατηρεί το βλέμμα του στην ελεύθερη αγορά, λόγω των τραυματισμών βασικών παικτών, αλλά και του χαμηλού επιπέδου προσαρμογής των παικτών της φροντ λάιν.

Περίπου 48 ώρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και της πρεμιέρας στο Eurocup απέναντι στη Βενέτσια στην Ιταλία, είναι αλήθεια ότι ο Γιάννης Καστρίτης θα προτιμούσε να είχε να διαχειριστεί καλύτερες συνθήκες. Το σπουδαιότερο πρόβλημα για τον προπονητή του Άρη σχετίζεται με την υποτροπή που υπέστη ο Ντιμόι Χοτζ και τη θλάση δεύτερου βαθμού στον προσαγωγό.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ξεκάθαρη εκτίμηση για το διάστημα απουσίας του Αμερικανού, ωστόσο, θεωρείται απίθανο να προλάβει ακόμη και την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Αμερικανός «κουβαλάει» το πρόβλημα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αυτό επανήλθε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, κι όταν δοκίμασε να προπονηθεί σε έντονους ρυθμούς για να επιστρέψει μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Χαποέλ Τελ Αβίβ δείχνοντας ότι δεν ήταν έτοιμος για να λειτουργήσει σε υψηλές εντάσεις.

Καθώς δεν έχει προσδιοριστεί το διάστημα της απουσίας του  δεν αποκλείεται να χρειαστεί έναν μήνα ακόμη για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας και να μπει στις προπονήσεις πέραν της αγοράς των ψηλών, ο Γιάννης Καστρίτης παρακολουθεί την αντίστοιχη και των κοντών, ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Είναι ευνόητο ότι αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του Ντιμόι Χοτζ δεν θα είχε τον παραμικρό λόγο εξέτασης των περιπτώσεων των ελεύθερων εν αντιθέσει με αυτές των ψηλών. Το τελευταίο σχετίζεται με τον χαμηλό βαθμό προσαρμογής των ψηλών αλλά και της απουσίας του Νέιτ Λαζέφσκι καθώς ο Αμερικανός θα επιχειρήσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης έπειτα από περίπου τρεις εβδομάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.