Άρης: Οι τελικές αποφάσεις, ο Βέλεθ και ο Μίσελ

Γιώργος Στράντζαλης01 Σεπτεμβρίου 2023

Μετά το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος και θα συζητηθούν αναλυτικά μεταξύ διοίκησης και τεχνικού τιμ για να κατατεθούν προτάσεις, οι οποίες έχουν στόχο την εξεύρεση λύσεων και την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Αρη. Επί της ουσίας, το θέμα μεταγραφών ή ακόμα και πιθανών αποδεσμεύσεων θα απασχολήσουν πιο έντονα μετά το ματς με τον Αστέρα, το οποίο δικαίως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Είναι πιθανό μάλιστα ο Άκης Μάντζιος να συναντηθεί εκ νέου με τον Θόδωρο Καρυπίδη μέσα στα επόμενα 24ώρα, προκειμένου οι δυο τους να θέσουν προτεραιότητες και να τρέξουν άμεσα τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο υπάρχον ρόστερ (βλ. υπόθεση Άντρε Γκρέι). Στο μεταξύ, καμία εξέλιξη δεν παρουσίασε η υπόθεση του Φραν Βέλεθ με τον Ισπανό να περιμένει να διευθετήσει τις τελικές εκκρεμότητες με την πρώην ομάδα του στην Αραβία ώστε να υπογράψει το διετές συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους και να μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Μάντζιου. 

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν πάντως ότι ο Αρης δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Μίσελ Αουγκόστο και προσπαθούν να «κλειδώσουν» τη συμφωνία με τον 20χρονο στόπερ από την Παλμέιρας, ενώ στο κάδρο παραμένει και ο Μάρκος Πάουλο για την περαιτέρω ενίσχυση στα εξτρέμ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.