Άρης: Οι σκέψεις του Μάντζιου για τον ΠΑΣ

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Οκτωβρίου 2023

Ο Άρης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (29/10, 20.30) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''. Μετά τη δραματική νίκη επί του Πανσερραϊκού (1-0), οι ''κιτρινόμαυροι'' θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τρίποντα, ώστε να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την τετράδα και να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό έδαφος. 

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει καταλήξει ακόμα στους 11 που θα ξεκινήσει στο ματς με τους Ηπειριώτες, με ερωτηματικό να αποτελούν τρεις θέσεις.

Ο Κουέστα θα υπερασπιστεί για ακόμα ένα παιχνίδι την εστία του Άρη, ενώ στην άμυνα ο Οντουμπάζιο διεκδικεί τη θέση του δεξιού μπακ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει και η εναλλακτική να βρεθεί και στο κέντρο της άμυνας. 

Στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Νταρίντα και μένει να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει πίσω από τον Μορόν.

Στα αριστερά μένει να φανεί αν ο κόουτς του Άρη θα εμπιστευτεί τον Μενέντες που δεν ήταν και τόσο καλός στο προηγούμενο παιχνίδι, ή θα πάει στην έκπληξη με τον Παναγίδη, ο οποίος από την ώρα που έγινε αλλαγή απέναντι στον Πανσερραϊκό άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα του Άρη και ήρθε και η νίκη στο φινάλε του αγώνα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.