Άρης: Οι παίκτες φτιάχνουν τις στιγμές τους

Μάνος Χατζάκης21 Οκτωβρίου 2024

Έναν-έναν ποδοσφαιριστή του χαιρέτισε ο Άκης Μάντζιος, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο «Κλ. Βικελίδης» με αντίπαλο την Athens Kallithea, δείχνοντας με τον τρόπο του και την αναγνώριση της χθεσινοβραδινής τους προσπάθειας, όσο και της γενικότερης στις οχτώ αγωνιστικές της Stoiximan Super League. Στο ίδιο μοτίβο και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος σήκωσε το κινητό και απαθανάτιζε την αποθέωση του κόσμου προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Άκης Μάντζιος, λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα από τον διαιτητή Τσαγκαράκη, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε το χέρι του σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, κάνοντάς τους και μίνι αγκαλιά, πριν τους δει να κατευθύνονται προς την κερκίδα των οργανωμένων του Super 3.


Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε να δει από σχετική απόσταση τις στιγμές μεταξύ παικτών και φιλάθλων, απολαμβάνοντας όμως και ο ίδιος το όλο σκηνικό. Ο Μάντζιος, προφανώς, και δεν κατέγραψε με το κινητό του, όσο γίνονταν εντός αγωνιστικού χώρου, κάτι που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος είχε και τετ-α-τετ με τον Ντιαντί.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.