Άρης: Οι ματιές Παναθηναϊκού σε Μορόν και τα πιθανά ανταλλάγματα

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Ο Άρης μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφές του και να θέλει... αρκετές, για να κλείσει το ρόστερ, ωστόσο σε ανάλογη φάση βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», σύμφωνα με δημοσιεύματα από αθηναϊκά Μέσα, επεξεργάζονται το ενδεχόμενο πρότασης στον Λορέν Μορέν. Ποια τα δεδομένα και ποια τα πιθανά ανταλλάγματα, αν ο Ισπανός φορ καταλήξει στο «τριφύλλι».

Διάφορα ακούγονται για το μέλλον του Σπόραρ, ο οποίος ίσως μπει στη βιτρίνα για πώληση, ενώ ο Γερεμέγιεβ δεν δείχνει να αντέχει για βασικός φορ.

Σύμφωνα με Μέσα της Αθήνας, ο Παναθηναϊκός ψάχνει επιθετικό που να έχει το εύκολο γκολ, όπως το είχε ο Μορόν πέρσι στον Άρη, που τον ανέδειξε και πρώτο σκόρερ.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για εισήγηση του Φατίχ Τερίμ, πριν ο Τούρκος αφήσει τη Λεωφόρο, που σημαίνει πως το όνομα του Μορόν «παίζει» από τον Ιανουάριο.

Έτσι, όπως διακινείται ως σενάριο, αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στη League Stage του Conference, η ΠΑΕ είανι πιθανό να καταθέσει πρόταση.

Τα πιθανά ανταλλάγματα

Εάν ο Μορόν αλλάξει περιβάλλον, αλλά μείνει στην Ελλάδα, αυτό θα προκαλέσει... θόρυβο και αίσθηση. Ο Άρης δεν θα ξεπουλήσει τον Ισπανό, γι' αυτό και ήδη διαρρέουν κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να έρθουν ως ανταλλάγματα στον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς βάζουν τον πήχη κάπου στα 5 εκατ. ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο για τα εντός Ελλάδας πράγματα. Είτε μιλάμε για ΑΕΚ, είτε για Παναθηναϊκό, στο τραπέζι θα πέσουν κι άλλοι παίκτες, για να δελεάσουν τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Παράδειγμα ο Αϊτόρ ή ο παραγκωνισμένος Βιλένα, ο οποίος δεν έχει μέλλον στους «πράσινους».

Η υπόθεση Μορόν έχει ακόμη δρόμο...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.