Άρης: Οι Ισπανοί «επενδύουν» στην επιθυμία του Μορόν

Γιώργος Στράντζαλης07 Ιουνίου 2024

Βάσει των τελευταίων δημοσιευμάτων στην Ισπανία, η Κάντιθ κατέθεσε πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του Λορέν Μορόν, η οποία όμως είναι πολύ μακριά από τα θέλω του Αρη για τον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος.

Όπως ισχυρίζεται τα τελευταία 24ώρα ο ισπανικός Τύπος, ο τεχνικός διευθυντής της Κάντιθ, Ενρίκε Ορτίθ, γνωρίζει την επιθυμία του Μορόν να επιστρέψει στην πατρίδα του και να κάνει εκεί μια… νέα αρχή, μετά την εντυπωσιακή σεζόν στην Ελλάδα. 

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η πρόταση είναι στα μισά από αυτά που ζητάει ο Αρης, έχοντας βάλει ως τιμή εκκίνησης σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση τα 4-5 εκατομμύρια. Είναι λογικό πάντως οι συμπατριώτες του Μορόν “επενδύουν” στην επιθυμία επαναπατρισμού του και να προσπαθούν να τον δελεάσουν προκειμένου να γυρίσει. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι η Κάντιθ, παρά τον υποβιβασμό στη Segunda, μπορεί να ικανοποιήσει τις προσωπικές οικονομικές απαιτήσεις του 30άχρονου επιθετικού προσφέροντάς του ένα μεγάλο συμβόλαιο. 

Η αμφιβολία τους έχει να κάνει περισσότερο με το αν θέλει ο Μορόν να παίξει στη Segunda. Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι προμηνύεται μεγάλο και κυρίως “καυτό” για τον Ισπανό επιθετικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.