Άρης: Οι φήμες από την Τσεχία για Κούχτα

Γιώργος Στράντζαλης03 Ιουλίου 2024

Σενάριο από την Τσεχία εμπλέκει τον Αρη και αναφέρει έντονο ενδιαφέρον για τον Γιαν Κούχτα. Τον 27χρονο επιθετικό της Σπάρτα Πράγας τον οποίο τα ΜΜΕ της Τσεχίας θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων. Του Ντάλας (MLS) και των Κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης και μάλιστα ήταν πρώτο θέμα στο προχθεσινό πρωτοσέλιδο της τσέχικης εφημερίδας “Sport”. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ο Αρης ενδιαφέρεται για τον Κούχτα, σημειώνοντας ότι το μέλλον του στην Σπάρτα Πράγας μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η Σπάρτα Πράγας τον απέκτησε από τη Λοκομοτίβ Μόσχας τον Ιανουάριο του 2023 έναντι 2.500.000 ευρώ. Το 2022 οι Ρώσοι τον είχαν αγοράσει από τη Σλάβια Πράγας έναντι 5.000.000 ευρώ! Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κούχτα είχε 49 παιχνίδια με 21 γκολ και 11 ασίστ, ενώ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής με συμμετοχές στο Euro που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Γερμανία και αγωνίστηκε κόντρα σε Γεωργία και Τουρκία ως βασικός και ως αλλαγή αντίστοιχα.

Ο Κούχτα ήταν και συμπαίκτης με τον Γιακούμπ Μπράμπετς αλλά και αρνητικός πρωταγωνιστής στο επεισόδιο του περασμένου Νοεμβρίου, όταν οι δυο τους πιάστηκαν να κυκλοφορούν εκτός ωραρίου και υπό την επήρεια αλκοόλ, με τον παίκτη του Αρη να την… πληρώνει και να μένει τελικά εκτός Euro. Οι Κιτρινόμαυροι διαψεύδουν το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι Τσέχοι κι εκτός αυτού πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, με υψηλά οικονομικά δεδομένα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.