Άρης: Οι δύο γκολάρες του Μπελέμ με Ιωνικό και Παναθηναϊκό

Μάνος Χατζάκης02 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Νασιμέντο Μπελέμ, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα (2/9) τη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε μία σεζόν στον Άρη, το 2006-2007, σε μία περίοδο που οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προπονητή τον Κίκε Ερνάντεθ και πολλούς Ισπανούς και Λάτιν ποδοσφαιριστές, όπως και τα τελευταία χρόνια.

Ο Μπελέμ είχε έρθει από το... Μπελέμ της Βραζιλίας και η παρουσία του δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά είχε θετικό πρόσωπο γενικά με 4 γκολ και μία ασίτ.

 Μάλιστα, πέτυχε και δύο γκολάρες στο πρωτάθλημα και έμεινε περισσότερο στη μνήμη γι' αυτές, όπως και κάποιες περίτεχνες και... γνήσιες βραζιλιάνικες ενέργειές του.

Αρχικά, συστήθηκε στο κοινό του Άρη την 4η αγωνιστική σε ματς με τον Ιωνικό. Ο Άρης κέρδισε φάουλ στο 88' και ο Μπελέμ πήρε πολλά μέτρα φόρα και το έβαλε σχεδόν από την... πατρίδα του και μαζί έδωσε και την αγχωτική νίκη με 1-0. 

Δείτε το γκολ από το 1:30:00 και μετά:

Το δεύτερο γκολ του Νασιμέντο Μπελέμ ήταν στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, γκολ που πάλι έδωσε οριακή νίκη, σπάζοντας αρνητική παράδοση ετών.

Στις 22 Απριλίου του 2007 σε παιχνίδι κρίσιμο -και για τις δύο ομάδες- ο Άρης άντεξε μέχρι το τέλος, παρά τις πολλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, πήρε βαθμούς για 4η θέση, την οποία κυνηγούσε από την αρχή της σεζόν.

Ο Μπελέμ και πάλι στη λήξη του αγώνα, συγκεκριμένα στο 89', τελείωσε ιδανικό την προσπάθεια του Άλεξ Πέρεθ, ο οποίος τότε έκανε λίγα παιχνίδια στον Άρη ως αριστερός χαφ, πάτησε περιοχή και σκόραρε για το 0-1, νικώντας τον Πιέρ Εμπέντε τον οποίο ντρίπλαρε πριν τον εκτελέσει με το αριστερό πόδι.

Θυμηθείτε το γκολ του Μπελέμ στο ΟΑΚΑ, που ήταν το τρίτο με τη φανέλα του Άρη:



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.