Άρης: Οι δύο δρόμοι για τον Φαμπιάνο

Γιώργος Στράντζαλης06 Ιουλίου 2024

Καθώς ο Άρης αποφάσισε να γυρίσει την κλεψύδρα δίνοντας συγκεκριμένη διορία στον Φαμπιάνο να απαντήσει στην τελική πρόταση που πήρε στα χέρια, το σήριαλ αυτής της υπόθεσης οδεύει προς το τέλος του. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στα επόμενα 24ώρα και εξαρτάται αποκλειστικά από την απόφαση που θα πάρει ο Βραζιλιάνος αμυντικός για το μέλλον του.

Οι Κιτρινόμαυροι ξεπέρασαν το ταβάνι τους και με νέα πρόταση που κατέθεσαν στην πλευρά του ποδοσφαιριστή έφτασαν ακόμη πιο κοντά στα θέλω του, ενδεικτικό της μεγάλης επιθυμίας να συνεργαστούν και τα επόμενα χρόνια καθώς είναι από τους “στυλοβάτες” της άμυνας του Άρη, ένας παίκτης με προσωπικότητα και ηγετικά χαρακτηριστικά και το πιο βασικό, ότι... ο ένας ξέρει τον άλλον και στο ενδεχόμενο παραμονής του Φαμπιάνο στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν θα χρειαστεί να γίνει κίνηση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας.

 

Η διοίκηση είναι η αλήθεια ότι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή καταθέτοντάς του διαδοχικές προτάσεις, χωρίς όμως να λάβει οριστική απάντηση. Η πρόσφατη όμως, εκτός από τη μεγαλύτερη, είναι και τελική. Αφορά σε συμβόλαιο τριών χρόνων με το τελικό ποσό (μαζί με τα μπόνους) να φθάνει το 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ ο Φαμπιάνο ξέρει καλά ότι στον Άρη θα έχει και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και ότι γενικώς θα είναι παίκτης κορμού.

Πλέον, η μπάλα είναι στα πόδια του Φαμπιάνο κι αυτός είναι που θα αποφασίσει έχοντας να επιλέξει δύο δρόμους. Ή την παραμονή του σε ένα γνώριμο περιβάλλον στο οποίο γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει, ή θα πάρει το ρίσκο επιλέγοντας το... άγνωστο, με την προοπτική ότι θα πάρει ένα τελευταίο καλό (οικονομικά) συμβόλαιο στην καριέρα του καθώς είναι στα 33 του χρόνια. Τι θα πράξει θα το μάθουμε σύντομα καθώς ολοκληρώνεται οι διορία μερικών ημερών που του έδωσε ο Άρης για να λάβει απάντηση προτού ενεργοποιήσει το plan b για τον έναν εκ τους δύο βασικούς στόπερ της επόμενης σεζόν.

Οι πληροφορίες πάντως από το περιβάλλον του Φαμπιάνο αναφέρουν ότι περιμένει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και για αυτό καθυστερεί την απόφασή του. Την ίδια ώρα, πληροφορίες της “Μ”, όπως μεταφέρθηκαν και στο χθεσινό ρεπορτάζ, κάνουν λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον της Αλ Καλίτζ, της νέας ομάδας του Γιώργου Δώνη στην Αραβία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.