Άρης: Οι δεύτερες σκέψεις του Παμλίδη και το «thank you next»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2024

Κάτι... τρέχει με τον Γιώργο Παμλίδη και την παρουσία του στην ομάδα και την πόλη της Καλαμάτας, καθώς ο Κατερινιώτης επιθετικός, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Άρη με σκοπό να παίξει, για ένα χρόνο, στη «Μαύρη Θύελλα», δεν είχε εμφανιστεί -μέχρι πριν λίγα 24ωρα τουλάχιστον- στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Το sportstonoto ανέφερε πως, το νέο απόκτημα της ομάδας, Γιώργος Παμλίδης, μέχρι τη Δευτέρα (5/8) δεν είχε ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου,  γεγονός που προξενεί ερωτηματικά, όσον αφορά το μέλλον του εκεί, όσο και τις δεύτερες σκέψεις του για το μέλλον του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Παμλίδης προτιμά να αγωνιστεί σε ομάδα της Superleague 1 και δεν δείχνει να έχει διάθεση, προς το παρόν πάντα, να ενταχθεί στην Καλαμάτα, αν και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ υποστηρίζουν πως όλα θα πάνε καλά και δεν προκύπτει αλλαγής πλάνων του ποδοσφαιριστή.

Κατά άλλες πληροφορίες, ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τον Άρη, έχει συμπάθειες εντός της «κιτρινόμαυρης» ομάδας και θα ήθελε να πάρει την ευκαιρία του, ερχόμενος από τον πάγκο ως εναλλακτική επιλογή.

Οι διαθέσεις του Άρη δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, ωστόσο ο Παμλίδης ελπίζει ότι το θέμα του θα προχωρήσει.

Εάν τελικά δεν βρει θέση στο ρόστερ του Άρη (και στο σενάριο που δεν γυρίσει στην Καλαμάτα), τότε θα συνεχίζει να ψάχνει ομάδα είτε στη Super League 1, είτε στη Super League 2. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.