Άρης: Οι άμεσες μεταγραφικές κινήσεις και οι παράγοντες που θα κρίνουν τις υπόλοιπες προσθήκες

Γιώργος Στράντζαλης19 Νοεμβρίου 2023

Η απόφαση για ενίσχυση μοιάζει ειλημμένη και σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέουν οι ιθύνοντες του Άρη, το πλάνο έχει τεθεί ήδη σε εφαρμογή. Ειδικά για τις προσθήκες που αποτελούν προτεραιότητα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα (φορ, αριστερός winger, αμυντικός μέσος). 

Οι τρεις δηλαδή που θεωρούνται αναγκαίες για να αναβαθμιστεί το επίπεδο του ρόστερ και να δοθούν στον προπονητή οι παραπάνω επιλογές. Ωστόσο, αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο για ακόμη 1-2 κινήσεις οι οποίες όμως θα εξαρτηθούν είτε από τα οικονομικά δεδομένα, είτε από το αν θα προκύψουν αποχωρήσεις, είτε από την ένταξη παικτών που ήταν στα… πιτς και βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής. Στην τελευταία κατηγορία για παράδειγμα ανήκει ο Μάνου Γκαρθία. 

Είναι δεδομένο ότι μία (επιπλέον) προσθήκη θα εξαρτηθεί από την προοπτική επανέναρξης του Ισπανού μετά τη δεύτερη διορθωτική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Για την ώρα, οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν μπει σε διαδικασία αξιολόγησης προτάσεων για επιτελικούς μέσους, δείχνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο (και) την πίστη τους στον Μάνου. 

Αν ο 25άχρονος επιστρέψει στις προπονήσεις στα μέσα του Δεκεμβρίου, όπως προβλέπει το αρχικό πλάνο, τότε θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασής του και τότε θα κριθεί αν είναι απαραίτητο να γίνει ή όχι μεταγραφή για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.