Άρης: Οι 3+1 απόντες και τα μεγάλα ερωτηματικά της πρεμιέρας

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Την τελευταία προπόνηση του με έντονο πρόγραμμα θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Άρης, πριν ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία του για το ματς της πρεμιέρας της Superleague της Κυριακής (18/8, 20.30) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει σήμερα και πάλι κάποιες δοκιμές και έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας. Δεν θα θεωρηθεί δηλαδή έκπληξη να βρίσκονται στην αποστολή οι Φαμπιάνο, Σιφουέντες και Φρίντεκ, ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο να επιλέξει κάποιον από αυτούς για την αρχική 11άδα. Δεδομένων όμως των απουσιών που υπάρχουν και των μεταγραφικών εκκρεμοτήτων, ο προπονητής του Άρη δεν θα αποφύγει τις κάποιου είδους αλχημείες.

Στα πλάνα του δεν θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Νταρίντα, Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ, όπως και ο τραυματίας Σίστο που συνέχισε χθες το ατομικό πρόγραμμα του. Αν λοιπόν υπάρχουν κάποια ερωτηματικά που είναι δύσκολο να απαντηθούν με σιγουριά, αυτά αφορούν στο αριστερό άκρο της άμυνας και στη θέση του αμυντικού χαφ. Θα ρισκάρει ο Μάντζιος να βάλει με το… καλημέρα τον Φρίντεκ στην αρχική 11άδα ή θα αναγκαστεί να βάλει αριστερά τον Μοντόγια, είναι κάτι που μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρο σήμερα. Μία επιλογή πάντως για τη θέση μπροστά από τα στόπερ, μπορεί να είναι ο Φραν Βέλεθ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.