Άρης: Ο Ζαμόρα, το συμβόλαιο και το... Κόπα Αμέρικα

Μάνος Χατζάκης14 Ιουνίου 2024

Ο Αλβάρο Ζαμόρα έχει συμπεριληφθεί ως γνωστό, στην αποστολή της Κόστα Ρίκα για το Κόπα Αμέρικα και σε μία εβδομάδα ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη προσδοκά να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη χρηματιστηριακή του αξία γεγονός που μπορεί να ωφελήσει μελλοντικά και το ίδιο, αλλά και τους «κιτρινόμαυρους».

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν δηλαδή υπέγραψε στην ΠΑΕ Άρης, χαρακτηρίστηκε ως μία περίπτωση παίκτη, η οποία θα μπορούσε να έχει κοινά με την αντίστοιχη του Λουίς Πάλμα, ο οποίος ήρθε από την Ονδούρα και, μέσα από τις εμφανίσεις με τα «κιτρινόμαυρα», πήρε μεταγραφή στη Σέλτικ.

Μέχρι τώρα, η εξέλιξη του Ζαμόρα σε μία αγωνιστική σεζόν, δεν είναι τόσο εντυπωσιακή όσο του Πάλμα, ο οποίος, μετά το πρώτο του εξάμηνο που... ψαχνόταν, άρχισε να κάνει τρομερά πράγματα στο «Κλ. Βικελίδης».

Παρόλα αυτά, ο Ζαμόρα έχει καταφέρει να δείξει πτυχές του ταλέντου του και, εφόσον δώσει βαρύτητα στην προπόνηση και στην ατομική του βελτίωση, τότε μπορεί να έχει μεγαλύτερη εξέλιξη.

Το συμβόλαιο έως το 2028

Στον Άρη περιμένουν την εξέλιξη για την οποία έγινε λόγος παραπάνω. Παράλληλα, προετοιμάζονται και για την πιθανή... έκπληξη, που προσφέρουν οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως το Κόπα Αμέρικα, στο οποίο συμμετέχει ο 22χρονος πλάγιος χαφ.

Ήδη, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το όνομά του ακούγεται περισσότερο και τέτοια τουρνουά είναι η... χαρά των ποδοσφαιριστών και των ατζέντηδων.

Ο Ζαμόρα έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως το καλοκαίρι του 2028, και η 5ετία που υπέγραψε, αποδεικνύει ότι η έλευσή του στη Θεσσαλονίκη είχε (και έχει) προοπτική.

Όλοι ξέρουν όμως πως σε μεγάλες διοργανώσεις, μία-δύο καλές εμφανίσεις, αντίστοιχα ένα-δύο γκολ, ακόμη κι αν η ομάδα του αποκλειστεί νωρίς, μπορεί να προσελκύσει μάτια και να γίνουν προσφορές.

MLS τσεκάρει Ζαμόρα

Ο Αλβάρο Ζαμόρα και, λόγω κατωγωγής, έχει άκρες με συλλόγους, οι οποίοι αγωνίζονται στο MLS. Ορισμένες, μάλιστα, ομάδες έχουν ήδη ασχοληθεί με τον μεσοεπιθετικό του Άρη, προσπαθώντας να διερευνήσουν, αρχικά, τις προθέσεις του και αναλόγως να κινηθούν.

Ο Ζαμόρα κάνει γκελ και με πιθανή θετική παρουσία στο Κόπα Αμέρικα, μπορεί να προκύψουν και διαφορετικές προεκτάσεις.

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος, όπως και να έχει, ανήκει στην ΠΑΕ Άρης, η οποία και θα τον παρακολουθεί στενά, όσο διάστημα ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ιδρώνει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.