Άρης: Ο Ζαμόρα, ο Αράντα και οι «σφήνες» της Καλαμάτας

Μάνος Χατζάκης28 Ιουλίου 2023

Ο Άρης κατάφερε (σχεδόν) να γεμίσει το ρόστερ του, μέσα σε λίγες εβδομάδες, δημιουργώντας ουσιαστικά νέο σύνολο, το οποίο προσπαθεί να κάνει ομάδα ο Τόλης Τερζής. 

Το πρώτο ευρωπαϊκό δείγμα, σε επίσημη μορφή, κόντρα στην Αραράτ από την Αρμενία δεν έπεισε κανέναν, άλλα έδωσε στον Άρη το προβάδισμα, σύμφωνα με το σκορ (1-1), για πρόκριση την ερχόμενη εβδομάδα στο «Κλ. Βικελίδης». 

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκίνησαν πλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται και η τελική μορφοποίηση του ρόστερ με τις όποιες προσθαφαιρέσεις γίνουν από εδώ και στο εξής. 

Τα τελευταία 24ωρα αναπτύχθηκε έντονα η φήμη ότι η Καλαμάτα (με την οποία η ΠΑΕ Άρης διατηρεί καλή σχέση, λόγω της φιλίας του Γιώργου Πρασσά και του Θόδωρου Καρυπίδη) ενδιαφέρεται για «δυνατό» όνομα παίκτη, που ήρθε πρόσφατα στους Θεσσαλονικείς. Πρόκειται, λοιπόν, για τον Αλβάρο Ζαμόρα από την Κόστα Ρίκα, ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής, έως τώρα, που υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Πρόκειται για περίπτωση, που θεωρείται εξελίξιμη, και στον Άρη θα ήθελαν να έχει την πορεία του Λουίς Πάλμα. Ο Ζαμόρα είναι πλάγιο χαφ, λέγεται πως έχει περγαμηνές, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα χωρέσει στον φετινό Άρη, παρόλα αυτά το πρότζεκτ του αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα. Οι πληροφορίες του Metrosport.gr αναφέρουν ότι στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα του δανεισμού του 21χρονου μεσοεπιθετικού, χωρίς επί του παρόντος, να έχει συμβεί κάτι... οριστικό.

Η σημαντική λεπτομέρεια στην υπόθεση, για να έχει και συνέχεια, εφόσον οι Θεσσαλονικείς συμφωνήσουν, είναι τι θα πει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Αν πει κι εκείνος το ΟΚ, τότε μπορεί να μετακομίσει για λίγους μήνες στη μεσσηνιακή πόλη, προκειμένου να πάρει παιχνίδια και να μπει στο πνεύμα της χώρας, έστω και σε επίπεδο Super League 2. Βέβαια, η Καλαμάτα έχει βλέψεις ανόδου και ο ιδιοκτήτης της, ο κ. Πρασσάς, θέλει να δημιουργήσει ομάδα για άνοδο, άρα το περιβάλλον εκεί αφήνεται να εννοηθεί ότι θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Η περίπτωση Αράντα

Όσον αφορά τώρα τον Αντόνιο Αράντα, για τον οποίο έγραψαν ισπανικά σάιτ, μάλλον πρόκειται για μία περίπτωση που μπορεί να έχει (κάποιο) μέλλον είτε για τον Άρη, είτε για την Καλαμάτα. Το όνομά του κυκλοφορεί και στις... δύο πόλεις , καθώς πρόκειται για έναν παίκτη, επίσης εξελίξιμο, που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, έχει παραστάσεις από τη Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα απ' όπου έμεινε ελεύθερος και θα μπορούσε να κάνει το βήμα στη χώρα μας. 

Σε πρώτο πλάνο, και βάσει του ισπανικού δημοσιεύματος, ο Άρης είναι εκείνος που έχει δείξει ενδιαφέρον, ωστόσο το όνομά του έχει ακουστεί -πιο έντονα- στην Καλαμάτα, καθώς εκεί υπάρχει αρκετός χώρος για εκείνον, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.