Άρης: Ο Βερστράτε δεν ακολούθησε την αποστολή, φεύγει στη Λέουβεν

Γιώργος Στράντζαλης07 Ιουλίου 2024

Η αποστολή του Αρη αναχώρησε σήμερα (7/7) το πρωί για την Πτολεμαΐδα και θα παραμείνει εκεί ως τις 15 Ιουλίου, για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Την ομάδα δεν θ’ ακολουθήσει ο Μπίργκερ Βερστράτε. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. 

Ο Βέλγος χαφ, για τον οποίο πριν από λίγες μέρες είχε γραφτεί στη χώρα του ότι η Λέουβεν επιθυμεί να τον επαναπατρίσει, θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, αφού βρίσκεται σε διαδικασία μεταγραφής με τον σύλλογο της χώρας του. Μάλιστα, ζήτησε και ο ίδιος να μην μεταβεί στην Πτολεμαϊδα, προκειμένου να μην διακινδυνεύσει κάποιο τραυματισμό. 

Ο Βερστράτε εδώ και μέρες είχε ενημερώσει ότι θα επιθυμούσε να επιστρέψει στο Βέλγιο για οικογενειακούς λόγους και έκανε και ο ίδιος επαφές προκειμένου να βρει ομάδα και να γίνει πιο εύκολη η αποχωρησή του από τον Αρη με τον οποίο έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές με ενεργό συμβόλαιο, 22 στον αριθμό, συν πέντε παίκτες από την Κ19, οι οποίοι δεν είναι επαγγελματίες

Κουέστα, Κυριαζής, Οντουμπάτζο, Μοντόγια,Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός και από την ομάδα Κ19 οι: Κουτρουλίδης (τερματοφύλακας), Σεβαστίδης (αμυντικός), Χαρούπας (μέσος), Μεμέτογλου (μέσος), Καραμανλής (επιθετικός).

Να σημειωθεί ότι ο Ρόουζ θα ενσωματωθεί με την αποστολή στην Πτολεμαϊδα την Δευτέρα, αφού πρώτα κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.