Άρης: Ο Βέλεθ παλεύει με τον χρόνο

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Ο Φραν Βέλεθ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ακολουθεί (ξανά) ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης έχοντας εμπλουτίσει το ασκησιολόγιό του και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ισπανία, να επισκεφτεί τον προσωπικό γιατρό του αλλά και να υποβληθεί σε θεραπείες λόγω του προβλήματος στον αυχένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπειτα από την… παύση εργασιών των προηγούμενων ημερών, ο Ισπανός νιώθει καλύτερα και μάλιστα στη συζήτηση που είχε με τον Άκη Μάντζιο έδωσε αρκετές πιθανότητες στον εαυτό του ούτως ώστε να δηλώσει «παρών» στον τελικό Κυπέλλου.

 Ουσιαστικά αυτό θα φανεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όπου θα επιχειρήσει να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Αν είναι σε θέση να ανταποκριθεί, τότε θα μπει στο πλάνο του προπονητή του για την αποστολή. Εν τέλει, είναι φανερό ότι ο Βέλεθ δίνει μάχη με τον χρόνο καθώς δεν θέλει να χάσει το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.

Στην έναρξη της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει και τους Γιάκουμπ Μπράμπετς, Ζαν Ζουλ οι οποίοι εξέτισαν ποινή μιας αγωνιστικής ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Νέβεν Τζούρασεκ καθώς ο Κροάτης ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στο πόδι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.