Άρης: Ο Σανόγκο του δίνει βάθος

Metrosport Team03 Μαρτίου 2023

Η συμμετοχή του Ισμαέλ Σανόγκο στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Αρη προσφέρει στον Γιάννη Καστρίτη μια λύση στην πολύπαθη γραμμή των ψηλών της ομάδας και δημιουργεί προϋποθέσεις «ματσαρίσματος» της αθλητικότητας του Περιστερίου.

Στη διάρκεια της σεζόν, ενδεχομένως να μην υπήρξε άλλη ομάδα που να χρειάστηκε να βγάλει μια σειρά δύσκολων αγώνων με μόλις τρεις ψηλούς. Το έκανε ο Αρης καθώς η φετινή γραμμή των ψηλών αποδείχθηκε πολύπαθη με τους τραυματισμούς των Σανόγκο, Καββαδά. Ο πρώτος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη στον αγώνα με το Περιστέρι, απλά υπάρχου ερωτηματικά σχετικά με τον αγωνιστικό ρυθμό του καθώς προέρχεται από απουσία ενάμιση μήνα.

Σε ότι αφορά τον Βασίλη Καββαδά, παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε θα επιστρέψει στη δράση καθώς υπάρχει φόβος ότι θα χάσει και τα παιχνίδια του Μαρτίου λόγω του τραυματισμού του στη γάμπα. Παρόντος του Σανόγκο, η γραμμή των ψηλών θα είναι και πάλι ελλιπής καθώς ο Καστρίτης δεν έχει περισσότερους από τέσσερις παίκτες όταν η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων έχουν τουλάχιστον πέντε. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Ελληνας τεχνικός προχωρά σε τακτικές αλχημείες και στη χρησιμοποίηση χαμηλών σχημάτων με σκοπό να κερδίσει αγωνιστικά λεπτά και κυρίως να κρύψει την αδυναμία της ομάδας του έναντι των άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.