Άρης: Ο Ρουπ ετοιμάζεται για Τρίπολη

Βασίλης Βλαχόπουλος29 Δεκεμβρίου 2023

Εχοντας πέντε επιπλέον προπονήσεις στη διάθεσή του, προφανώς, είναι νωρίς ακόμη για να καταλήξει ο Ακης Μάντζιος σε τελικές αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα λίγο πολύ όμως έχει σχηματιστεί στο μυαλό του η 11αδα.

Στα (μέχρι στιγμής) δεδομένα κυριαρχεί η απουσία του Βλάντιμιρ Νταρίντα καθώς ο Τσέχος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης καρτών. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και η αμφιβολία για τον Φράνκο Φεράρι ο οποίος και χθες συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος προπονήσεις αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί αναλόγως του επιπέδου ετοιμότητας στο οποίο θα δείξει ότι βρίσκεται ο Αργεντίνος αριστερός fullback. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διατήρησης του Μάρτιν Μοντόγια στην ίδια πτέρυγα για μια ακόμη φορά. Μένοντας στην αμυντική γραμμή, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη διατήρηση των Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας αλλά και του Μόζες Οντουμπάτζο στη δεξιά πλευρά.

Επιστρέφοντας στην απουσία του Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο Ακης Μάντζιος σκέφτεται να τη διαχειριστεί με τη χρησιμοποίηση δύο αμυντικών χαφ. Ο Ζαν Ζουλ είναι σε ανοδική πορεία και φυσικά δεν «βγαίνει» από την 11αδα και το πιθανότερο είναι να έχει παρτενέρ τον Μπίργκερ Βερστράτε αν και ο Βέλγος προβλημάτισε αρκετά με τις αντιδράσεις του στα τελευταία παιχνίδια καθώς τόσο στον αγώνα με τον ΟΦΗ όσο και με τη Λαμία δεν ανταποκρίθηκε ερχόμενος από τον πάγκο.

Καθώς το πλάνο περιλαμβάνει δύο αμυντικούς χαφ, απαιτεί και τη χρησιμοποίηση ενός δημιουργικού χαφ. Γι’ αυτόν τον ρόλο προορίζεται ο Λούκας Ρουπ ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση στη διάρκεια των προπονήσεων. Το σχέδιο που έχει ο Ακης Μάντζιος στο μυαλό του «γράφει» το όνομα του Γερμανού μέσου πίσω από τον Λορέν Μορόν ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. 

Σε ότι αφορά τα επιθετικά άκρα, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ προφανώς θα παραμείνει στη δεξιά πλευρά και το πιθανότερο πρόσωπο για την αντίστοιχη αριστερή είναι ο Τζόναταν Μενέντες. Αυτό είναι το σχέδιο αλλά και τα πρόσωπα που υπάρχουν στις πρώτες σκέψεις του Ακη Μάντζιου και θεωρείται δύσκολο να αλλάξει κάτι, ακόμη κι αν ενσωματωθούν άμεσα οι (υπό μεταγραφή) παίκτες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.