Άρης: Ο Ραντλ τον στέλνει σε άλλες περιπτώσεις

Βασίλης Βλαχόπουλος13 Αυγούστου 2023

Για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ο Αρης προσπάθησε την υπέρβαση με τον Τσέισον Ραντλ και η αλήθεια είναι ότι μέχρι τα… ξημερώματα της Παρασκευής ένιωθε ότι ήταν κοντά σε συμφωνία μαζί του. Εκεί όμως άλλαξαν όλα τα δεδομένα γιατί ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ έλαβε μεγαλύτερες προτάσεις. Οι «κίτρινοι» πρόσφεραν 120.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Το διπλάσιο ποσό ακούμπησαν στο τραπέζι τόσο η ΑΕΚ όσο και δύο ευρωπαϊκές ομάδες. Καθώς η εξυγίανση της εταιρίας και ο μηδενισμός των χρεών αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Αρης δεν έχει λόγο να ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του Ραντλ παρότι ο Γιάννης Καστρίτης ήθελε πολύ αυτή τη συνεργασία. Οι «κίτρινοι» ενημερώθηκαν από τον ατζέντη του παίκτη ότι η οικονομική διαφορά είναι μεγάλη κι έτσι αυτό το κεφάλαιο φαίνεται ότι κλείνει. Ηδη προχώρησαν εξάλλου σε υπέρβαση με την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Η αλήθεια είναι επίσης ότι η προσθήκη του 29χρονου γκαρντ αλλάζει τα χρονικά δεδομένα αυτής της υπόθεσης. Καθώς διαφαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω ενασχόλησης με τον Τσέισον Ραντλ, ο Αρης δεν δείχνει σημάδια βιασύνης για την επόμενη επιλογή. Εκτιμά δηλαδή ότι ήδη υπάρχουν στην αγορά ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι εντός των επόμενων ημερών θα αναγκαστούν να μειώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους και αυτομάτως θα δημιουργηθούν ρεαλιστικές πιθανότητες προσέγγισής τους.

Πρόκειται για παίκτες με παραστάσεις είτε από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις είτε από το ΝΒΑ οι οποίοι δεν έχουν βρει δουλειά και για τους οποίους ο Γιάννης Καστρίτης είχε κάνει έρευνα αγορά αλλά οι απαιτήσεις τους ήταν εντελώς εκτός του οικονομικού πλαισίου επί του οποίου μπορούν να κινηθούν οι «κίτρινοι». Δεν αποκλείεται δηλαδή η τελευταία μεταγραφική κίνηση να γίνει προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας όπου αναμένεται να προστεθούν ονόματα παικτών στην ευρωπαϊκή λίστα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.