Άρης: «Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί υπογράφει διετές στη Λεγκανές»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Ο Άρης έχει σε προτεραιότητα την περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί, όμως ο Μαροκινός επιθετικός καταλήγει στη Λεγκανές. Οι «κίτρινοι» είχαν σαφή προτεραιότητα στον 28χρονο φορ, όμως εφόσον κατά τα φαινόμενα παραμένει στην Ισπανία, στρέφονται στην επιλογή του Σέρχιο Αραούχο.

Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, όμως ο 28χρονος επιθετικός καταλήγει στη Λεγκανές, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Μουνίρ εξέταζε αρκετές περιπτώσεις για τη συνέχεια της καριέρας του και δεν ήταν στις άμεσες προτεραιότητές του ο Άρης και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Έχοντας πλέον πρόταση από τη Λεγκανές για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, φαίνεται πως προτιμά την παραμονή στη La Liga, όπου όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως σημειώνει πάντως σχετικά η «Marca», δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία ανάμεσα σε Λεγκανές και Μουνίρ, αν και επιβεβαιώνει την πρόταση της ομάδας της Μαδρίτης στον Μαροκινό ποδοσφαιριστή που έχει σαφή προτεραιότητα στην Ισπανική λίγκα.

Με την (πάρα πολύ) πιθανή απόφαση του Μουνίρ Ελ Χανταντί να συνεχίσει στην Λεγκανές, ο Άρης αναμένεται να στραφεί απόλυτα πλέον στον Σέρχιο Αραούχο.

Ο 32χρονος επιθετικός έχει θετική στάση στην προοπτική συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους», οι δύο πλευρές έχουν δίαυλο επικοινωνίας και στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.