Άρης: Ο Μάνου Γκαρσία συμπληρώνει 9μηνο απουσίας και… συνεχίζει

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2023

Είναι μία απώλεια για την οποία ήταν προετοιμασμένος ο Άρης αφού την «κουβαλάει» από την περασμένη σεζόν, όμως και πάλι, η απουσία του Μάνου Γκαρσία συνιστά πλήγμα για την ομάδα και το χειρότερο είναι ότι το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του μοιάζει να παραμένει αόριστο.

Ο 25χρονος μέσος συμπληρώνει ένα 9ημνο απουσίας. Ήταν 25 Ιανουαρίου όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Γκαρσία παραμένει στη χώρα του έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της αποθεραπείας του, ωστόσο συγκεκριμένη εκτίμηση για τη σταδιακή είσοδο του σε κάποιο πρόγραμμα της ομάδας, δεν μπορεί να γίνει ακόμη.

Ο Μάνου Γκαρσία φαίνεται ότι θα χρειαστεί λίγο ακόμη χρόνο για την αποθεραπεία του και στη συνέχεια ο Άρης θα μπορεί να κάνει πιο σαφές το πρόγραμμα του. Πρόκειται για τον παίκτη για τον οποίο ο Άρης έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας του το καλοκαίρι του 2022. Στα 22 παιχνίδια που έκανε στην περασμένη σεζόν μέχρι την άτυχη στιγμή του, είχε τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.