Άρης: Ο κόσμος έκραξε «ΕΡΤ» και παρακίνησε την ΠΑΕ σε διαμαρτυρία

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Η ανάλυση της «Αθλητικής Κυριακής» στην ΕΡΤ στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων του Άρη κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά και τα όσα γενικότερα ειπώθηκαν στον «κρατικό» αέρα, ήταν λογικό να προκαλέσουν το «κοινό περί δικαίου αίσθημα». Ο κόσμος αντέδρασε στα κοινωνικά δίκτυα και... μετά αντέδρασε η ΠΑΕ Άρης.

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά οι «κιτρινόμαυροι», «άνθρωποι της ΠΑΕ προχώρησαν σε παρέμβαση στη Δημόσια Τηλεόραση με αφορμή τη γενικότερη αντιμετώπιση του συλλόγου και ζήτησαν ισόνομη αντιμετώπιση, ενώ δεν απέκλεισαν περισσότερες ενέργειες εάν δεν αλλάξει η στάση και η αντιμετώπιση της ΕΡΤ».

Αυτό συνέβη μία ημέρα μετά τα όσα... «αντικειμενικά» ακούστηκαν στην «Αθλητική Κυριακή», με αποτέλεσμα σημαντική μερίδα του κόσμου να ξεκινήσει... καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα, στέλνοντας μηνύματα στους διαδικτυακούς λογαριασμούς της ΕΡΤ και παροτρύνοντας την ΠΑΕ να πάρει θέση.

Τα πράγματα εξελίχτηκαν με τέτοιο τρόπο, που ο επικοινωνιακός μηχανισμός» της ΠΑΕ, λειτούργησε βλέποντας τον ντόρο που έκαναν φίλαθλοι του Άρη, οι οποίοι και άκουσαν και είδαν όσα (δεν) μεταφέρθηκαν από την πλευρά των παρουσιαστών και των σχολιαστών, μίας εκ των παλαιότερων εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

Πάλι καλά, δηλαδή, που ο κόσμος βλέπει, σχηματίζει άποψη και αντιδρά.

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φίλαθλοι και οπαδοί προσπαθούν να προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας του και μάλλον δεν θα είναι και η τελευταία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.