Άρης: Ο Καστρίτης περιμένει δύο απαντήσεις

Βασίλης Βλαχόπουλος08 Αυγούστου 2023

Δύο κομμάτια απομένουν για τη συμπλήρωση του αγωνιστικού παζλ του Αρη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κι ενδεχομένως η προσθήκη τους να είναι θέμα ωρών καθώς ο Γιάννης Καστρίτης έχει προχωρήσει (προφορικά) στην κατάθεση προθέσεων και περιμένει απαντήσεις από σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η ΚΑΕ Αρης δεν έχει φτάσει στο σημείο αποστολής συμβολαίων. Αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι της όλης διαδικασίας καθώς προηγούνται οι επαφές του Γιάννη Καστρίτη με τους αθλητές και τους εκπροσώπους τους, οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κι εφόσον επιτευχθούν (προφορικά) συμφωνίες, τότε αποστέλλονται τα συμβόλαια. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο προπονητής του Άρη ξεχώρισε τρία διαφορετικά πακέτα παικτών (σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ που ταιριάζουν βάσει χαρακτηριστικών), προχώρησε σε επαφές με όλους, πλέον περιμένει απαντήσεις και θα αποφασίσει αναλόγως των προτεραιοτήτων που έχει θέσει. 

Κατά τις ίδιες πηγές, σκοπεύει να περιμένει το αργότερο μέχρι μεθαύριο καθώς στις 16 του μήνα θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και το αργότερο μέχρι τις 20 απαιτεί να έχει κλείσει ο κύκλος των αφίξεων, γι’ αυτό ο Μάρκους Καρ θα έρθει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της εβδομάδας. Εξαίρεση αποτελούν οι διεθνείς (σ. σ. ΝτεΣόουζα, Τολιόπουλος). Γνωρίζει εξάλλου ότι ο πρώτος θα είναι στην αποστολή της Ανγκόλας στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς επίσης και πως θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Αναλόγως των χρημάτων που θα επενδυθούν για την προσθήκη δύο ακόμη ξένων γκαρντ, θα φανεί αν θα γίνει μια ακόμη ενισχυτική μεταγραφική κίνηση με παίκτη ο οποίος θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στις θέσεις «4» και «5». Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» διαθέτουν τους ΝτεΣόουζα, Μπέιτς, Σανόγκο, Μπλούμπεργκς και Σλαφτσάκη. Ενδέχεται δηλαδή να προστεθεί ένας ακόμη Ελληνας ψηλός ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παίξει και στις δύο θέσεις. Κατά τις ίδιες πηγές, ο Γιάννης Καστρίτης είναι σε ανοιχτή γραμμή με δύο παίκτες από τους οποίους έχει ζητήσει πίστωση χρόνου (περίπου) μιας εβδομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.