Άρης: Ο Καστρίτης έκανε στην... άκρη το μικρόφωνο της Euroleague

Μάνος Χατζάκης02 Οκτωβρίου 2024

Ο Άρης γνώρισε δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στο EuroCup, αυτή τη φορά από την Τουρκ Τέλεκομ στο Nick Galis Hall. Οι «κιτρινόμαυροι» κράτησαν χαμηλά στο σκορ τους Τούρκους, επιθετικά όμως η βραδιά ήταν άσχημη. Σε τέτοιο βαθμό που ο Γιάννης Καστρίτης εξερράγη σε τάιμ άουτ, στην 4η περίοδο, κάνοντας διακριτικά στην άκρη και το μικρόφωνο της EuroLeague!

Όπως συνηθίζεται στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο EuroCup τα μικρόφωνα της διοργανώτριας εναλλάσσονται, όταν η κάθε ομάδα καλεί τάιμ άουτ και το ίδιο συνέβη και σε ένα από τα τελευταία τάιμ του Καστρίτη στην τελευταία περίοδο.

Ο τεχνικός του Άρη έσυρε... αρκετά στους καλαθοσφαιριστές του, αρκετά από τα οποία πέρασαν από το μικρόφωνο της EuroLeague, ο χειριστής του οποίου προσπαθούσε να το έχει σε κοντινή απόσταση από τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων».

Κάποια στιγμή, ο Έλληνας προπονητής «ενοχλήθηκε» από την παρουσία του και με διακριτικό τρόπο το μετακίνησε μερικά εκατοστά πιο πίσω, ώστε να υπάρχει λίγη περισσότερη «ιδιωτικότητα» μεταξύ του ίδιου και των παικτών του.

 Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.