Άρης: Ο Φούντας, η Τραμπζονσπόρ και οι προϋποθέσεις για... contact

Μάνος Χατζάκης12 Αυγούστου 2024

Η απόκτηση δεύτερου φορ στον Άρη παραμένει ανοικτή υπόθεση με άγνωστη κατάληξη και συνάρτηση διαφόρων παραγόντων. Στην παρούσα φάση, οι Θεσσαλονικείς έχουν ως μοναδική λύση τον Λορέν Μορέν, ο οποίος βρίσκεται υπό καθεστώς μεταγραφής και ο αμέσως επόμενος διαθέσιμος είναι ο Αλβάρο Ζαμόρα. Παρόλα αυτά, μία περίπτωση με την οποία θα μπορούσαν να ασχοληθεί η ΠΑΕ είναι του Ταξιάρχη Φούντα.

Ο 29χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην τουρκική Τραμπζονσπόρ και βρίσκεται εκτός πλάνων του Αμπντουλάχ Αβτσί, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Φούντας δεν δικαιώθηκε από την επιλογή του να μετακομίσει από το MLS και τη DC United στην Τουρκία και έχει αρχίσει να σκέπτεται το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα.

Ο βραχύσωμος (1.70 μ.) ποδοσφαιριστής, εάν αποφασίσει να έρθει στη χώρα μας, δεν έχει πολλές διαθέσιμες επιλογές.

Βάσει αναγκών του, ο Άρης είναι ικανός να ασχοληθεί με τον Φούντα, από τη στιγμή που όμως ο ποδοσφαιριστής καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα της Τραπεζούντας, η οποία προφανώς και σε πρώτο χρόνο θα ήθελε να ικανοποιηθεί οικονομικά, για να τον παραχωρήσει.

Παλιότερα, το... vibe Φούντα και Άρη ήταν θετικό, καθώς αρέσει στον Θόδωρο Καρυπίδη και ο ίδιος παίκτης το γνωρίζει.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, ο Φούντας είχε θετική παρουσία στη γειτονική χώρα, αλλά όχι... εντυπωσιακή.

Μέτρησε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, από τις οποίες τις 12 ξεκίνησε ως βασικός και πέτυχε δύο γκολ.

Αν οι συνθήκες, λοιπόν, το επιτρέψουν, τότε μπορεί να γίνει το contact των «κιτρινόμαυρων» και του ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην καριέρα του είχε συνήθως τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού.

Βέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση της Τραμπζονσπόρ, η οποία έχει και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση, όταν και... αν εκείνη ανοίξει.

Σε δηλώσεις του, πριν λίγα 24ωρα, ο Φούντας είχε πει τα εξής, μιλώντας στην αυστριακή «Kronen Zeitung»: 

«Στο προπονητικό κέντρο μου είπαν ότι έπρεπε να φύγω. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις επιλογές, αλλά λείπω από την πόλη μου εδώ και οκτώ χρόνια. Στην πραγματικότητα, με τη γυναίκα μου θέλουμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.